Black Friday 2020 – Prinde promoția evită păcăleala

Da știu, toată lumea zice că este o ”sărbătoare” pe care nu trebuie să o ratezi. Într-adevăr sunt niște reduceri care dacă ar fi reale le-ar vâna toată lumea. Ceea ce se și întâmplă din păcate. De mai mulți ani de Black Friday produsele la reducere se vând în doar câteva secunde. Așa că dacă vrei să prinzi un produs la reducere trebuie să intri în doar câteva secunde și să fii deja pregătit cu datele de la card deja completate. Și asta la ora 6-7 dimineața. Așa că hai să vedem dacă se merită să te stresezi pentru acest Black Friday?

Depinde…

…este primul lucru ce îmi vine în minte. Da, știu că nu este un răspuns valid dar decât să mint, cred că e mai bine să zic așa și să spun de ce după aceea. Așadar, de ce nu pot da un răspuns imediat? Din mai multe motive.
Primul ar fi faptul că nu toate magazinele au aceeași dată de Black Friday. Sunt în aceeași lună dar nu sunt toate în aceeași zi. De aceea este important să știi când are magazinul tău Black Friday. Pentru că te-ai putea trezi în acea dimineață că produsul pe care l-ai așteptat cu atâta nerăbdare nu mai este în stoc. Așa că fă bine și documentează-te sau rămâi fără produs.

Reducerile false de Black Friday

Al doilea ar fi că vor exista inevitabil și reduceri false. Desigur, acestea există și acum când nu este Black Friday, Dacă arunci o privire pe Emag ai să vezi că mai degrabă este mai greu să găsești un produs fără reducere decât unul cu reducere. Ca să eviți reducerile false este nevoie de puțină gândire. Hai să o luăm logic. Când o companie vinde un produs aceasta face profit. Teoretic, cu cât mai mare prețul cu atât mai mare profitul pentru ei. Așa că o persoană nu prea își permite să facă prea multe reduceri. Pentru că ar pierde mai mult decât ar câștiga. Prin urmare fii foarte atent când vezi o reducere care pare prea frumoasă ca să fie adevărată. De foarte multe ori chiar așa este.

Așa că…

Dacă ții neapărat să cumperi ceva la reducere de Black Friday atunci ia-ți puțin timp și uită-te înainte de Black Friday să vezi prețul acestuia. Dacă într-adevăr are un preț redus, atunci cred că vei fi mulțumit să îl cumperi la acel preț.
De exemplu eu urmăresc de ceva vreme o tastatură mecanică Havit Gamenote KB473l. Opinia mea este că este o tastatură bună. De aceea am așteptat înainte de a o cumpăra. Am constatat că a fost de câteva ori doar 110 lei dar acum înainte de Black Friday este 192 de lei. Acum mai rămâne doar să mai verific prețul la câteva săptămâni după Black Friday. La urma urmei totul ține de propria fericire. Dacă poți să o obții și economisind ceva bani, atunci e și mai bine.
Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.