Calculator de gaming de 1000 de lei

Cu toții avem zile în care nu știm ce să facem, zile în care pur și simplu ai epuizat toate variantele de a te distra sau de a-ți petrece timpul. Atunci poate este timpul să recurgi la ”acea” metodă. După ce nu mai ai alte opțiuni și chiar vrei să te distrezi opțiunea este să devii un Gamer. Bine, să devii unul nu pare foarte greu dar poate calculatorul tău curent să țină pasul cu decizia ta? Poate îi este greu și să deschidă internetul. Atunci cum vei face față la un joc cu cerințe mai mari. Răspunsul este simplu. Iei un calculator mai bun. Dar cum știi exact ce calculator de gaming ar trebui să iei. Desigur unul care să te țină mai mult.
Cele mai bune variante de calculator ar fi de tip desktop. Cele pe care le ții sub birou și le conectezi la un monitor cu un mouse și o tastatură separată. Desigur mai sunt și laptopurile dar acelea au și ele dezavantajele lor.  Pe moment unitățile de tip desktop sunt cele mai bune în aceasta perioada. Ca să nu mai vorbim că pot fi și îmbunătățite. La nevoie se mai pot adăuga mai multe plăcuțe de RAM, sau se poate înlocui procesorul cu unul mai bun. Se poate cumpăra o placă video mai buna și se poate extinde capacitatea de stocare cu mai multe hard-diskuri.
Acum hai să vezi ce fel de oportunități am găsit pentru tine. Cum nu se poate să găsești calculatorul perfect am găsit combinația de componente aproape perfectă.

Calculator de gaming

click pe imagine pentru mai multe detalii

Componente

Calculatorul de mai sus are următoarea configurație: Un procesor I7 de generația a 4-a (4770) cu o frecvență de 3.40 GHz. Ca și capacitate de stocare are 120 gb de stocare, și vine cu windows 10 home instalat. Dacă crezi că nu îți ajunge atunci mai poți cumpăra înca un HDD și ai rezolvat provlema. Are 8 Gb de RAM, suficienți cât să ducă aproape orice joc decent din ziua de azi. Dacă vrei ceva puțin mai mare încearcă sa cumperi mai multe plăcuțe de RAM. Acest calculator duce până la 16 Gb de ram. Următorul element este placa video.
Are placă video integrată. Ce înseamnă asta? Înseamnă că mai târziu poți să îi pui o placă video dedicată dacă chiar vrei și îți permite bugetul. Dar placa asta integrată, Intel HD 4600, poate duce destule jocuri. Nu va fi o problemă să joci fără o placă video dedicată. La urma urmei un calculator de gaming trebuie să ducă jocurile indiferent de componente. Cred că acesta ar fi un start bun în cariera ta de Gamer în carantină. Eu am început deja.

3 thoughts on “Calculator de gaming de 1000 de lei”

  1. Pingback: Calculator de prelucrare video | T-Studio

  2. Pingback: Căști audio - Te ajută să fii una cu muzica | T-Studio

  3. Pingback: Mașinile electrice - Sunt ele o alegere potrivită? | T-Studio

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.