De ce să stai mai puțin pe telefon?

Toată lumea are un telefon azi. Unii au unele mai bune alții au altele mai slabe. Dar cert este că toată lumea folosește telefonul aproape excesiv în fiecare zi. Fiecare pentru nevoile și satisfacțiile proprii. Un lucru însă este cert. Folosim telefoanele cam mult într-o singură zi. Probabil nu îți dai seama de ce ar trebui să stai mai puțin pe telefon dar lasă-mă măcar să îți spun opinia mea.

Nu ai altceva de făcut?

Dacă acesta e motivul pentru care stai pe telefon toată ziua atunci am ceva vești pentru tine. Poți face orice altceva în afară de stat pe telefon aici intră desigur și învățatul. Trebuie să ții cont că nu mă refer doar la învățat pentru școală. Poți să încerci să afli lucruri noi despre orice. În orice domeniu sunt nelimitate posibilități.
De asemenea poți și să te apuci de un curs online. Poți să înveți un nou limbaj de programare, poți să înveți să cânți la un instrument. Poți să înveți cum să faci mâncare. Există cursuri pe internet și gratis și contra cost. Depinde de tine ce domeniu alegi și când te apuci.

De ce să alegi să faci altceva în loc de stat pe telefon?

Pentru că orice altceva ai face ieși inevitabil mai câștigat. Dacă alegi să stai pe telefon în loc sa faci curat la bucătărie atunci nu ai câștigat nimic. Dacă faci curat însă, ai câștigat o bucătărie curată. Și ai ocupat ceva timp făcând ceva util.
Un alt aspect este acela că te valorizezi pe tine. Dacă te apuci și faci ceva pentru propria persoană atunci îți crești propria valoare. Dacă, după cum am menționat, te apuci să înveți de pe online atunci valoarea ta crește. Asta datorită faptului că ai învățat un limbaj nou de programare pe care îl poți folosi mai târziu.
Așa că, ține minte. Întotdeauna ai de ales. Dacă faci sau nu faci ceva. E propria ta alegere. Poți să continui să stai pe telefon sau poți să începi să te îmbogățești personal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.