Evadare din biblioteca domnului Lemoncello

Kyle Keely şi cu fraţii lui joaca  vânătoarea de nimicuri preţioase de la Firma de Fantezie Lemoncello. Kyle a gasit conul de brad  iar acum alerga in casă pentru a gasi ultimul obiect ,era o ghicitoare: Găseşte două monede din anii 1982 care adunate fac 30 de cenţi însă una nu poate fi de 5 cenţi. A ajuns în casa pe scurtatura caci Mike era in pragul uşii și pentru a-l întrece, Kyle sparsese geamul de la demisol cu piciorul şi îl deschise a ajuns înaintea fraţilor lui mai mari iar ei trebuiau să puna lucrurile la loc aşa cum le gasiseră dar tata a aflat de geamul spart şi aşa a ajuns Kyle să fie pedepsit o săptămâna nu avea voie la calculator şi a ramas fara 50 de cenţi din alocaţie.

În autobuz Kyle şi-a salutat toţi prietenii şi s-a aşezat lângă Akimi Huges, cea mai bună prietenă a lui. Ea i-a amintit de un eseu pentru şcoală de care el uitase iar la şcoală a avut nenorocul de a afla pentru ce era eseul. Era ca cel care a scris cel mai bun eseu să doarmă o noapte in biblioteca Lemoncello supra moderna. Iar el a scris în autobuz un eseu de nimic cum zice el.

A doua zi la scoală s-au anunţat câştigătorii: Miguel Fernandez , Akimi Huges , Andrew Peckleman , Bridgette Wadge , Sierra Russell , Yasmeen Smith-Synder , Sean Keegan  , Haley Daley , Rose Vermette , Kayla Corson , Charles Chilingtong şi Kyle Keely. De acasă după cum au fost anunţaţi  şi-au adus o pereche de haine de schimb un sac de dormit şi o pereche de chiloţi pentru cei mai slabi de înger.

În bibliotecă erau: Cupola Minunilor prevăzută cu 10 ecrane gigantice care pot face camera să pară o navă spaţială pe Marte , roboţi care mişună prin bibliotecă rearanjând cărţile şi Centrul de studiu electronic cu 36 de televizoare cu plasmă. După ce toţi s-au distrat bine  s-au culcat .(aveau voie în bibliotecă 24 de ore) Dimineaţa o muzică a pornit deodată şi i-a trezit. După aceea au fost anunţaţi de domnul Lemoncello că au şansa să joace un nou joc dar că poate pleca cine vrea. Şi au plecat: Kayla Sean şi Rose. Jocul se numea: Evadarea din biblioteca Lemoncello.

Tot ce trebuia să facă e să găsească ieşirea secundară folosind doar ce au în bibliotecă. Pe parcurs au mai fost eliminaţi jucători Bridgette, şi Yasmeen. În final a mai fost eliminat Andrew pentru că a furat permisul Sierrei iar mai târziu şi Charles pentru că l-a intimidat pe Andrew să fure permisul Sierrei.

În final au găsit ieşirea de faţă cu domnul Lemoncello. Chiar în ultimele minute

Author Description

Timotei Gavril

Mă numesc Timotei Gavril din Mediaș. Sunt elev în clasa a VIII-a C la Școala Mihai Eminescu. Acesta este primul meu site. Aici voi învăţa să folosesc constructiv internetul.

There are 4 comments. Add yours

 1. 17th February 2016 | Corina M. says: Reply
  Care este câstigatorul final?
  • 17th February 2016 | Timotei Gavril says: Reply
   Mersi de observație. Din greșeală am omis acest lucru. Câștigătorii sunt cei care au rămas adică o echipă mai precis: Haley Daley, Sierra Russels, Miguel Fernandez, Kyle Keely și urmați de domnul Lemoncello
 2. 6th May 2016 | Victor Emil Manole says: Reply
  Scz ma dar ai o greseala acolo in prima parte al 4-lea rand " MIke ajunge in fata usii ai
  • 6th May 2016 | Timotei Gavril says: Reply
   Mulțumesc de observație. Cred că am scris în viteză și nu am mai corectat acolo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.