Excursie la mare cu familia

Am fost și noi la mare, în sfârșit! Acum am văzut pentru prima dată marea, ce culori are, mai ales la răsărit și apus. Împreună cu familia mea am văzut o grămadă de lucruri cum ar fi acvariul sau delfinariu, microdelta, mâncarea  și altele. Dar cea mai fascinantă a fost marea.

În prima zi când am fost acolo am simțit cu totul alte senzații decât acasă cum ar fi briza, sunetul, mirosul și culoarea mării. Am văzut și niște vapoare în larg dar nu din acelea mici, ci din acelea mari cum ar fi petrolierul sau feribotul, atât de mari. Pe marginea mării pe unde am fost noi era un cazinou dar care era închis și care nu cred că va mai fi folosit vreodată. Cu această ocazie am văzut un cazinou iar mama mi-a spus că în acel cazino veneau pescarii după muncă și jucau jocuri pe bani pentru a se distra.

A doua zi am mers mai mult pe plajă, Noi băieții și cu tata am mers mai în larg cu apa cam până pe la gât. Aceea a fost cea mai interesantă senzație pe care am avut-o până acum. Mă simțeam de parcă făceam parte din mare. După ce am ieșit puțin din apă ca să mai mâncăm câte ceva mi s-a făcut imediat dor de mare chiar dacă eram lângă ea.

A treia zi am fost să vedem acvariul. Acvariul era o clădire care avea multe acvarii mai mici precum și unul mai mare în centru. Acolo erau o multitudine de pești de diferite culori. Acolo am văzut cei mai mulți și mai frumoși pești de până acum. Eu cred că totuși pozele vor reprezenta cel mai bine acvariul. După acvariu am fost la delfinariu și la microdeltă. La delfinariu a fost cel mai frumos spectacol pe care l-am văzut. Chiar dacă aveau doar doi delfini a fost foarte frumos. În microdeltă am văzut tot felul de animale. Ca la o gradină zoologică, ce să mai zici.

Ultima zi am mai stat pe plajă și am mâncat cu familia omului care ne-a invitat aici el  are trei fete. E clar că am mers la un restaurant mai bun. Spre seară am mai mers pe plajă așa ca de rămas bun și de pe plajă am văzut cum se trăgea cu tunul după o țintă. însă zgomotul întârzia să vina la noi pentru că a mai durat câteva secunde după lansare.

DSC_0999 DSC_0994 DSC_0988 DSC_0984 DSC_0981 DSC_0968 DSC_0955 DSC_0951 DSC_0948 DSC_0830 DSC_0865 DSC_0942 DSC_0940 DSC_0939 DSC_0921 DSC_0901 DSC_0900 DSC_0825 DSC_0893 DSC_0884 DSC_0872 DSC_0863 DSC_0827 DSC_0787

2 thoughts on “Excursie la mare cu familia”

  1. interesant punct de vedere asupra sejurului la mare…sper ca v-ati distrat…vacanta placuta in continuare…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.