Fitness în casă folosind aparate adecvate

Odată cu impunerea noilor reguli majoritatea oamenilor sunt închiși în casă pentru a împiedica răspândirea virusului. Nu mai ai voie să ieși decât cu declarație scrisă iar acolo sunt doar câteva acțiuni care-ți sunt permise. Da, este și opțiunea cu care ai voie să faci activitate fizică individuală. Sunt menționate niște condiții și acolo. Nu ai voie să o faci în colectiv și trebuie să fie relativ aproape de casă. Pentru unii nu ar fi o problemă locul. Dar cum se adaptează bicicliștii și maratoniștii la această situație. Ei au nevoie să alerge, și să parcurgă distanțe mai mari prin diferite medii cu diferite tipuri de teren. Dacă nu se poate astfel atunci măcar să alege/pedaleze mult pe linie dreapta. Dar nici așa nu ai voie. Te-ai îndepărta prea mult de casă. Atunci e timpul să intre în joc aparatele de Fitness.

Maratoniștii pot alerga în continuare

Nu crezi că te pot ajuta sau consideri activitatea în aer liber net superioară aparatelor fitness? Te cred, și eu aș zice la fel. Da cum vezi dezavantajele acestei aparaturi hai să îți prezint avantajele ei. Pentru maratoniști există banda de alergare. E simplu, banda se învârte iar tu trebuie să ții pasul cu ea. Sau exista unele benzi care îți permite să alegri la viteza care vrei fără ca aceasta să fie una fixă. Această bandă de alergare, în funcție de model îți poate arăta multe informații. Distanța alergată cu precizie, ritmul inimii, câte calorii ai consumat, timpul petrecut și mult altele. Te poate ajuta să îți aranjezi un program zilnic de alergat. Eu încă mai alerg prin zona casei, pentru că îmi ajunge spațiul pentru nevoile mele.

Bicicliști încă mai pot pedala

Pentru bicicliști există bicicletele de fitness. Este practic o bicicletă fără roți care are un sistem de monitorizare a distanței parcurse. Practic el va calcula ce distanță ai parcurs în funcție de cum și cât pedalezi. Există unele modele mai performante care îți permit să schimbi dificultatea. să schimbi cât de greu trebuie să pedalezi sau la ce viteză. Astfel poți simula oarecum diferite terenuri, la deal, sau prin noroi, sau pe teren drept. Să îți fie mai simplu să te antrenezi pentru diferite medii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.