Forest – scapă de dependența de telefon

Zilele astea mă început să stau din ce în ce mai mult pe telefon și asta din cauză că mi-am propus să strâng mai mulți followeri pe Instagram. Aș vrea să adun 100 de followeri, pentru început. Ideea era că am început să intru din ce în ce mai des să văd dacă mi-a dat cineva like. Ei bine am realizat că nu era ok. Iar Forest mă ajută să scap de asta

la urma urmei primeam notificare când cineva dădea like, nu? Ei bine azi mi-am zis că: „Gata! e timpul să mă relaxez.” Așa că m-am pus pe căutat o modalitate prin care să las mai mult timp telefonul din mână. Mi-au venit muuuulte idei care mai de care mai trăznite. Am ajuns chiar la ideea de a-i da mamei telefonul dar mă gândeam că nu îl mai primesc deloc înapoi.

Forest

În căutarea mea de idei am descoperit o aplicație interesantă și anume: Forest. Este făcută special pentru persoane ca mine și ca voi. Ce face de fapt această aplicație? Ei bine plantezi un copăcel, în aplicație, bineînțeles și nu ai voie să ieși din aplicație, de ce? Pentru că în momentul în care ai dat pe buton copăcelul moare.

În funcție de timpul pe care îl alegi poți crește o floare, un copac, o grădină sau chiar o pădure. Chiar acum când scriu acest articol este pornit la 25 de minute ar trebui să iasă un copac mare din el la final. Atunci cțnd a trecut timpul primești niște bănuți și copacul este adăugat în pădure

Bineînțeles poți chiar să plantezi un copac adevărat dacă vrei să treci la un alt nivel decât acesta. Pe mine personal mă ajută și vreau să o folosesc și ăn timpul școlii atunci când îmi fac temele pentru ca să nu fiu distras de la ele. La urma urmei odată faci școală (sau de mai multe ori, depinde de persoană)

Eu vă las acum cu linkul către aplicație: Forest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.