Găzduire web SSD – Mai rapid decât ai crede

Dacă ai deja un site probabil știi deja despre viteza site-ului, despre certificatul SSL și despre  alte lucruri. Poate ai dat și tu odată de problema vitezei. Site-ul tău se mișca din ce în ce mai greu și chiar nu vrei să pierzi vizitatori din cauza asta. Poate ai încercat să mai reduci dimensiunile imaginilor sau să schimbi tema. Dacă nu au funcționat atunci e timpul să treci la găzduire web pe SSD.

Care e diferența?

Ca să realizezi care e diferența în aceasta schimbare trebuie mai întâi să știi care e diferența dintre un SSD și un HardDisk normal. Pentru începători ambele sunt locul unde se depozitează datele și informațiile din calculator.
Diferența dintre cele două este în viteză. Un SSD este mult mai rapid decât un HDD. asta îl face și puțin mai scump într-adevăr, dar se merită prețul. Un windows instalat pe SSD poate fi uneori mai rapid de 3 ori decât unul instalat pe HDD.
La fel și cu programele instalate pe ssd. Se deschid și se încarcă mult mai raid. SSD-ul nu te ajută la internet dacă cumva întrebi, pentru că nu prea are legătură cu asta. În schimb dacă ai un server atunci viteza este importantă, pentru că va transfera mai rapid datele.

Și ce are de a face cu găzduire web pe SSD?

Ei bine este simplu. îți oferă o viteză mult mai mare la încărcare de imagini, plus că face site-ul să se încarce mai repede pentru utilizator. Viteza este un lucru destul de important în ziua de azi.
Cercetările arată că dacă un site nu se încarcă în câteva secunde utilizatorul iese imediat. Deci te ajută să nu pierzi vizitatori care se pot dovedi a fi valoroși. Și de asemenea nimănui nu îi place să aștepte prea mult pentru a citi o informație.
Un loc recomandat de unde poți obține o găzduire web SSD este de la Hostico sau Chroot

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.