Încărcător solar portabil – Electricitate în mijlocul naturii

Ești o persoană căreia îi place să iasă în mijlocul naturii destul de des? Atunci poate te-ai confruntat cu problema bateriei de câteva ori. Sunt sigur că ai avut cazuri în care ai reușit să descarci și telefonul și bateria aia externă. Probabil ți-ai continuat călătoria oarecum restrâns dar încă bucuros că te poți bucura de natură. Totuși un încărcător solar portabil ar fi fost foarte util în situația respectivă. Ai fi putut să îl pui pe rucsac sau undeva pe o piatră într-o pauză și să îl lași să se încarce.

Este portabil și poate fi folosit aproape oriunde

Faptul că poți lua un astfel de încărcător cu tine este un avantaj foarte mare. Nu oricine s-ar gândi să își încarce telefonul în soare. Doar gândindu-te la asta sună puțin ciudat.
Dacă est portabil îl poți folosi aproape oriunde, doar îl scoți îl aprinzi și pui telefonul la încărcat.Desigur nu se va încărca la fel de repede ca la un încărcător normal . Dar te va salva în acele situații în care ai fi rămas fără baterie.Cine știe poate trebuie să suni la 112.

Un încărcător solar portabil face electricitate din aproape nimic

Dacă stai puțin să te gândești chiar așa este. Noi nu putem atinge mirosi sau auzi lumina. Practic putem doar să simțim căldura și să vedem efectul ei. Când te gândești că încărcătorul acela ia lumina și face din ea curent. Nu pre îți vine să crezi.
Ce e și mai mult e că poți face curent aproape oriunde atâta timp cât este soare afară. Desigur ploaia sau norii pot deveni o problemă dar tu poți fi prevăzător, nu-i așa? poți să îți încarci telefonul înainte de a ploua. și ai grijă să nu îl descarci prea repede.
Dacă ești interesat de un astfel de încărcător util poți găsi câteva modele interesante pe Vexio. Poate găsești ceva acolo pe gustul tău.
Articol scris de Timo și Imagine de C10Maj de la Pixabay

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.