Laptop refurbished la preț avantajos – Scapă de plimbările inutile

Te-ai săturat să fii nevoit să mergi acasă sau la lucru pentru a lua o un document de pe calculator? te-ai plictisit să stai mereu în același loc, la același birou de fiecare dată? Atunci de ce să nu îți ie un laptop portabil. E simplu de cărat după tine dacă ai o geantă, îl poți folosi oriunde atâta timp cât poți sta jos și îl poți folosi fără să depinzi de o priză. Nu e nevoie să iei unul vechi sau unul complet nou. Un laptop refurbished la preț avantajos poate face treaba perfect.

Un laptop te scutește de o plimbare lungă până acasă

Poate suna banal dar dacă ai un laptop la tine nu mai e nevoie să te întorci acasă sau la lucru de fiecare dată când cineva cere să îi trimiți un document.
Dacă îl ai pe unul din calculatoare poți să îl accesezi cu laptopul de unde ești dacă ai internet. Și tot astfel îl poți trimite de pe calculatorul de acasă pe laptop sau direct la colegul tău de muncă. Convenient, nu?

Nu ai nevoie de cine-știe-ce laptop

Adevărat. Dar nu poți lua nici ultimul laptop de pe raft. Este anumite specificații pentru a rula tot ce ai tu nevoie. De exemplu este neapărat să ai 8 Gb de Ram. Nu, nu se va strica calculatorul dacă ai mai puțin. În schimb se va mișca mai greu și nu prea va face față la cerințele programelor de azi.
recomandarea mea este să ai cel puțin 8 gb de RAM și un i& a doua generație. recomandat ar fi să ai SSD și nu HHD. Acesta va face calculatorul să se miște mult mai rapid.
pentru persoanele care vor și să editeze video sau au treburi mi grele de făcut pe calculator recomand și o placă video Dedicată. Sunt sigur că va face treaba de care aveți voi nevoie cel mai mult.
Laptop refurbished la preț avantajos poți găsi pe Cit Group. Cele pe care le recomand eu sunt acesta cu placă video și celălalt fără placă video
Articol scris de Timo și Fotografie creată de Hasan Albari, de la Pexels

1 thought on “Laptop refurbished la preț avantajos – Scapă de plimbările inutile”

  1. Pingback: Afectează statul prea mult la calculator vederea? | T-Studio

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.