Curs WordPress – o serie de logo-uri pentru un site important

Acum ceva timp mi s-a cerut să fac un logo pentru Curs WordPress. Așa că am acceptat provocarea și am făcut mai multe modele pentru că nu aveam inspirație. Așa fac eu de obicei, dacă nu am inspirație sau o idee bună atunci fac ce îmi trece prin minte atunci. E mult mai ok să îți consumi inspirația pe ceva decât să spui că nu ai inspirație și să o lași baltă. Acesta e un lucru de care trebuie să țineți cont dacă sunteți creatori de conținut. Dacă nu ai inspirație, nu abandona de tot. Fă chiar și cel mai oribil lucru ce îți trece prin minte. Poate de acolo dezvolți mai departe și iese ceva nou. sau intre timp îți vine o idee noua.

Trebuie să îțineți cont și de faptul că nu tot ce îmi planigfic iese așa cum aș vrea. Câteodată am și eu niște idei foarte geniale. Așa de bune încât îmi zic ”Mamă, ce merge și asta”  dar de cele mai multe ori nu prea reușesc să le fac să arate la fel ca în capul meu. Probabil e din cauză că am un cap cu niște idei prea bune. 

De asemenea pot crea un logo și pentru tine la fel cum am făcut și pentru curs WordPress Dacă vrei câteva modele, atunci contactează-mă. Eu le fac acum pentru a avea un portofoliu variat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.