Rezumat Micuțul Nicolas în recreație cap V

vaza-din-sticla-roz8369642Vaza roz din sufargerie

Nicolas era acasă și se juca cu mingea prin casă și din greșeală a șutat tare de tot, a lovit vaza roz din sufragerie care a căzut pe jos și s-a spart. Mama a venit în fugă l-a certat, a adunat cioburile și l-a pedepsit să îi spună tatălui când vine, că o să se supere rău de tot. Și Nicolas a început să plângă.

A ajuns și tata acasă. mama îl cheamă pe Nicolas în bucătărie și îl întreabă dacă i-a spus lui tata iar Nicolas i-a spus că nu și s-a pus iar pe plâns. Până la urmă s-a dus la tata și i-a spus, tata i-a spus: ”Bine puiule du-te și te joacă.„ Iar mama și-a ieșit din minți și s-a certat cu tata.  Apoi a apărut domnul Bengescu care voia să joace o partida de dame. Dar l-au supărat mama și tata.  După un timp s-au împăcat și l-au chemat pe domnul Bengescu ca să se revanșeze. În sufragerie, tata: ”Asta-i culmea unde a dispărut vaza roz din sufragerie!?„.

5 thoughts on “Rezumat Micuțul Nicolas în recreație cap V”

    1. Mulțumesc frumos în primul rând pentru încurajare și în al doilea rând pentru toate eforturile care le depuneți ca profesor să mă învățați lucruri bune și frumoase.

    1. Mulțumesc pentru încurajare doamna învățătoare. Cu siguranță mare parte se datorează și eforturilor dvs. din cei patru ani de școală petrecuți împreună.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.