Rezumat Micuțul Nicolas în recreație cap V

vaza-din-sticla-roz8369642Vaza roz din sufargerie

Nicolas era acasă și se juca cu mingea prin casă și din greșeală a șutat tare de tot, a lovit vaza roz din sufragerie care a căzut pe jos și s-a spart. Mama a venit în fugă l-a certat, a adunat cioburile și l-a pedepsit să îi spună tatălui când vine, că o să se supere rău de tot. Și Nicolas a început să plângă.

A ajuns și tata acasă. mama îl cheamă pe Nicolas în bucătărie și îl întreabă dacă i-a spus lui tata iar Nicolas i-a spus că nu și s-a pus iar pe plâns. Până la urmă s-a dus la tata și i-a spus, tata i-a spus: ”Bine puiule du-te și te joacă.„ Iar mama și-a ieșit din minți și s-a certat cu tata.  Apoi a apărut domnul Bengescu care voia să joace o partida de dame. Dar l-au supărat mama și tata.  După un timp s-au împăcat și l-au chemat pe domnul Bengescu ca să se revanșeze. În sufragerie, tata: ”Asta-i culmea unde a dispărut vaza roz din sufragerie!?„.

Author Description

Timotei Gavril

Mă numesc Timotei Gavril din Mediaș. Sunt elev în clasa a VIII-a C la Școala Mihai Eminescu. Acesta este primul meu site. Aici voi învăţa să folosesc constructiv internetul.

There are 5 comments. Add yours

 1. 9th January 2016 | florenta says: Reply
  Felicitari Timo.....citeste in continuare....
 2. 9th January 2016 | florenta says: Reply
  Sunt f mandra de tine....asa te dezvolti ca om si iesi din randul oamenilor....
  • 10th January 2016 | Timotei Gavril says: Reply
   Mulțumesc frumos în primul rând pentru încurajare și în al doilea rând pentru toate eforturile care le depuneți ca profesor să mă învățați lucruri bune și frumoase.
 3. 9th January 2016 | Maria says: Reply
  Cu siguranta vei fi cel mai bun! Te imbratisez cu mare drag!!!
  • 10th January 2016 | Timotei Gavril says: Reply
   Mulțumesc pentru încurajare doamna învățătoare. Cu siguranță mare parte se datorează și eforturilor dvs. din cei patru ani de școală petrecuți împreună.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.