Recomandare laptop pentru lucru

Acum o mulțime de persoane au început să lucreze de acasă. E mai sigur pentru sănătatea ta, mai confortabil, și în unele aspecte mai ușor. Totuși nu prea poți să lucrezi de acasă dacă nu ai calculatorul care trebuie. Sau cum mai spun eu ”The right tools for the right job”  adică ai nevoie de un pc adecvat muncii pe care o faci. Nu poți să editezi video cu un intel Pentium de 2 GHz. Nu ar fi în stare nici măcar să pornească programul de editare. Așa că ai aici recomandare laptop pentru lucru în funcție de jobul pe care îl ai.

Laptop pentru contabilitate și lucru cu programe de bază

Dacă ești o persoană care face contabilitatea de acasă și ai nevoie de un laptop nou atunci cea mai potrivită alegere ar fi un Intel I5 Generația a doua și 4 Gb de RAM. Mai mult de atât nu va folosi calculatorul tău. Programe precum Excel, Word, PowerPoint nu sunt foarte consumatoare de putere deci le poți folosi fără griji.
E important să îți ții fișierele importante la loc sigur. Dar să le ții la tine în calculator nu e o idee tocmai bună. este destul de anevoios să tot muți datatele dintr-ul laptop în altul și în plus nu sunt 100% sigure acolo, Mai ok ar fi să le pui într-o platformă Cloud. E adevărat nu sunt nici acolo 100% sigure, dar măcar sunt mult mai bine protejate acolo decât la tine în laptop.

Laptop pentru lucru moderat

Da, există și programe care pot cere mai mult de la calculatorul tău. Dacă ești o persoană ce editează poze ca după aceea să le introducă în sit atunci probabil folosești Photoshop. Desigur cu el poți ajunge la cerințe desul de mari. Dar dacă doar editezi poze atunci nu e problemă.
Recomandare laptop pentru lucru ar fi un Intel i7 Generația 4 cu 8 Gb de RAM și o placă video. Ar trebui să te ajute și la editare video ușoară. Poți să adaugi text și efecte și să repari unele greșeli. Ideal pentru persoanele care vor să înceapă să lucreze pe editare video sau foto. Foarte bun și pentru programatori.

Laptop pentru lucru greu

Cu toate acestea există și persoane care au o muncă destul de grea. Vorbesc de persoanele care creează aplicații sau care editează filme sau videoclipuri la rezoluții foarte mari. Cel mai Probabil au nevoie de un calculator care le poate face treaba foarte bine și repede pentru a putea trece la pasul următor.
Cel mai bun pentru ei ar fi un I7 de generația 7 sau mai sus și cel puțin 16 Gb de Ram deși recomandat este 32 sau mai mult. Este foarte important să aibă și o placă video destul de bună. Ei au nevoie să lucreze rapid și eficient pentru a putea trece la următorul pas.
Fotografie creată de picjumbo.com, de la Pexels

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.