Redecorează-ți camera

Probabil poate părea un lucru mai greu. Dar cred că cât timp ești acasă și ai timp liber este perioada potrivită să faci schimbări. Schimbări peste tot. Ce mănânci, ce faci, cum faci, cum arăți. aici intră și cum arată camera ta. dacă mă gândesc bine, și mie mi-ar prinde bine o renovare. Mi-ar plăcea să schimb puțin aspectul camerei . Astfel pot să îmi las mintea să hoinărească. Un loc ideal pentru mintea ta. Să o lași să își folosească creativitatea.

Să rearanjezi obiecte poate fi ceva interesant

Poate nu știi ce greu este să rearanjezi unele obiecte. Doar faptul că te-ai obișnuit deja cu un anumit model poate face ca noua aranjare să fie ceva foarte interesant. Un lucru de menționat este acela că și o simplă rearanjare poate fi ceva foarte greu de realizat. Așa că nu te întreba de ce nu iese așa cum te-ai aștepta. Lasă-ți mintea sa hoinărească libera.
Important este să pui mintea să gândească, să ți-o forțezi să găsească soluții la problema pe care o ai. Dacă ești o persoană care are mereu curat în cameră atunci probabil o să îți decorezi camera cât mai eficient posibil. Dacă ești o persoană mai dezordonată atunci o să îți amenajezi camera să aibă cât mai mult spațiu posibil.

Ce spune camera ta despre tine

Camera ta te reprezintă. Dacă ai în general o cameră dezordonată înseamnă că ești inteligent și nu consideri curățenia ceva necesar deoarece ești ocupat cu activitățile tale. De asemenea poate însemna că ai un suflet de artist. Pentru că poți vedea frumusețe oriunde. Sau poate însemna că ești prea leneș să trezești bestia din tine.
Dacă ai o cameră curată și ordonată atunci înseamnă că ești bine organizat, precis și foarte insistent. Ești o persoană care nu acceptă greșeli, cauți perfecțiunea. Și se vede și din comportamentul tău.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.