Revine școala – yay?

Cu toții ați auzit că școala anul acest începe pe 9 septembrie. Poate că cei mai mulți dintre noi nu s-au bucurat de această decizie a guvernului român. Dar are și unele avantaje. Și anume: nu te mai plictisești, Îți vezi prietenii mai repede unde puneți la cale toate prostiile. Ca să nu mai vorbim de acele întâlniri cu clasa.

Eu personal mă bucur că începe școala. De ce? Pentru că pur și simplu îmi ocupă timpul. La urma urmei vara asta am stat și m-am uitat la cursuri pe Udemy, și am mers la antrenament. Lucru pe care îl ador de altfel. Am mai făcut ceva after effects, photoshop, puțin lightroom și alte lucruri de genul acesta.

Deci EU, nu alții, abia aștept să înceapă școala ca să îmi pot umple timpul mai bine cu ceva constructiv. Și nu sunt o persoană care iubește din tot sufletul școala. Totuși o consider necesară. De aceea nu stau pe telefon la orele pe care le consider importante și sunt ceva mai atent cu scrisul (scriu urât, foarte urât).

Încerc și eu să îmi fa școala mai diferită. adică nu sunt de fiecare dată exact așa cum cere regula. Da, am mai făcut și prostii. Într-o zi am dus un portofoliu și nu aveam tot ce trebuia. Dar asta e o altă poveste.

În final vă spun: Nu trebuie să vă enervați că începe iar școala ci mai degrabă încercați să o diversificați. Să o „personalizați” pentru că atunci nu vă veți simți ca și cum trebuie să te supui ci mai degrabă mergi cum vrei pe un traseu pe care ți la pus școala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.