Rezumat Micuțul Nicolas în recreație cap VII

image-TADPOLE_778King

Într-o zi Nicolas se duce în parc cu prietenii lui ca să prindă mormoloci. Aristide a ajuns ultimul Explicând că nu găsise nici un borcan gol și că a trebuit să golească unul. Pe față mai avea urme de dulceață. Primul care a prins un mormoloc a fost Lothar și era foarte mândru de el pentru că nu era obișnuit să fie primul la ceva. Până la urmă toată lumea avea mormolocul lui. Doar aristide nu avea niciunul dar Rufus care avea doi i-a dat unul lui Aristide. În drum spre casă Nicolas i-a pus mormolocului său numele King

Acasă a fost certat pentru că venise acasă murdar și cu mormolocul.  Sa răstit la tata să aleagă pe cine să păstreza pe mama sau pe mormoloc. Tata a lăsat ziarul oftând A vorbit cu Nicolas iar el plângând a doua zi l-au dus pe King înapoi în heleșteul din parc. După ce a răsturnat borcanul de după un copac a venit un polițist și a zis:

-Nu știu dacă îmi pierd mințile sau dacă au înebunit cu toții, dar sunteți a șaptea persoană inclusiv un polițist care a venit azi la heleșteu să arunce apa dintr-un borcan fix în locul ăla.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.