Sport după carantină – Ce beneficii poate avea?

Da, aș zice că este imperios necesar să începi să practici un sport după carantină. De ce aș zice așa ceva? Pentru că toată lumea, sportivi cât și nesportivi, a stat în casă fără să facă activități fizice intense. Asta , după cum cel mai probabil știi deja, poate duce la obezitate. Sunt sigur că nimănui nu îi place să fie obez. Așa că puțină mișcare nu strică niciodată. Și în plus dacă te apuci de un sport poți avea multe beneficii.

Dar e cam greu să practici un sport

Știu. Poate fi destul de greu să te ții de un anumit program și să te trezești în fiecare dimineață devreme. Dar trebuie să te uiți la rezultat, nu la proces. Desigur și procesul e important. Dar concentrarea ta trebuie să fie pe rezultat. Astfel poți fi motivat sa mergi înainte.
Și mai este un aspect de la asta. Gândește-te că orice lucru este greu de obținut este și satisfăcător să îl ai. Dacă a fost greu să obții un corp sănătos, te bucuri foarte mult să ai și să menții unul. Deci gândește-te la un lucru pentru care merită să muncești din greu.

Și ce altceva am de câștigat?

O mentalitate diferită. Da, ai citit bine. vei avea un stil de a gândi diferit. deoarece vei ști că ai depus mult efort ca să ajungi acolo și nu vrei să mai cobori. Așa că îți vei impune reguli pentru a păstra acea formă fizică foarte bine. Nu poți să spui că este nimic. La urma urmei în cele mai multe cazuri gândirea face diferența.
Așa că vrei mai mult ca sigur să fii una din acele persoane care se gândește la toate și ia o decizie foarte bună.  Poate că nu îți dai seama dar oamenii de succes  au devenit așa datorită faptului că au fost în stare să gândească diferit. Diferit de lumea din jurul lor. Sper că acum știi de ce să te apuci de un sport după carantină.

1 thought on “Sport după carantină – Ce beneficii poate avea?”

  1. Pingback: Cameră video sport - Cum să îți înregistrezi aventurile | T-Studio

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.