Tabletă Microsoft Surface – Un laptop în carcasa unei tablete

Sunt convins că ai avut de multe ori probleme cu portabilitatea dispozitivelor tale. Probabil telefonul îl ai mereu la tine, poate uneori și laptopul. Dar există oare ceva care să aibă funcționalitatea unui laptop și să fie la fel de mic ca și un telefon? Aproape. Nu chiar la fel de mic ca și un telefon, dar la fel de mic și subțire ca o tabletă. Tabletă Microsoft Surface este o îmbinare ideală.

Ce este o tabletă Microsoft Surface?

Ei bine este o combinație între un laptop cu windows și o tabletă. Cu alte cuvinte o tabletă foarte adaptabilă care rulează windows. Crede-mă, are de toate. Dacă folosește windows, poți instala și programe care funcționează pe Windows. Are un avantaj în plus față de o tabletă pe Android sau IOS.
Este cu mult mai portabilă decât un laptop și cu mult mai practică decât o tabletă. Are un picior în spate să o așezi pe masă în picioare fără să cadă. Poate veni și cu o tastatură tip husă cover. Adică este ca o husă cover dar are o tastatură pe interior. Poți scrie pe tabletă cu tastatura.

Ce Avantaje mai are?

Ei bine este destul de bine optimizată să facă față cerințelor tale. Ține cont că este portabilă să o iei oriunde. Dar asta nu înseamnă că poți și să minezi Bitcoins cu ea. Are totuși componentele necesare să nu rămână în urmă cu actualizările și alte programe.
Combinația de portabilitate și utilitate este ceva ce puține dispozitive le o au. Cu alte cuvinte nu prea găsești ceva asemănător pe piață. Deși este puțin cam scump, aceasta este unealta unui om de afaceri.O tabletă Microsoft Surface  o poți lua cu tine oriunde și poți și să folosești și stick-uri usb în același timp.
Articol scris de Timo și poză luată de pe Digittal Trends

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.