Top 5 mobile pentru adolescenți

Cauți un telefon nou care să arate bine și în același timp să fie și performant? Ei bine ai nimerit chiar unde trebuie! În acest articol vei găsi top 5 telefoane care sunt numai bune pentru adolescenți: performante, cu un design cool și un preț numai bun. Tin să menționez că telefoanele pe care le vei vedea aici vor costa MAXIM 1000 de lei (cu mici excepții)

Aici voi prezente 5 telefoane pe care le-am considerat suficient de bune să apară aici. voi vorbi despre dimensiunea ecranului, câte camere și ce rezoluție au, ce sistem de operare au, autonomia bateriei, memoria RAM, memoria ROM, și alte bonus-uri. (Țin să menționez că probabil nu ați auzit de aceste telefoane)

Să începem!

1. Meiigoo M1 Gold

Consider acest telefon unul din cele mai bune privind raportul performanță/preț. Are un ecran de 5,5 inch, ceea ce este suficient de mare pentru jocuri sau filme deoarece rezoluția acestuia este 1920 x 1080 adica Full HD. Are 2 camere principale, una de 13 megapixeli și una de 8 megapixeli, de asemenea mai are și o cameră frontală de tot 8 megapixeli.

Bun, acum să trecem la componente. Sub carcasa lui atrăgătoare se află un procesor Octa-Core ARM Cortex-A53, (SoC) MediaTek Helio P20 (MT6757), are 6 GB memorie RAM și 64 Gb memorie pentru stocare. Cat despre baterie, are 4000 mAH, iar după informațiile de pe site-ul producătorilor are o autonomie foarte bună:

  • 14,3 ore dacă navighezi pe net
  • 13 ore dacă rulezi videoclipuri
  • 54 ore dacă vorbești la telefon
  • 180 de ore dacă asculți muzică

Sistemul de operare este Android 7.0 Nougat. Folosește conectivitatea 2/3/4G și este Dual Sim.

Unul din lucrurile care lasă de dorit este designul, este simplu, butoanele din laterală sunt exact la fel și sunt foarte aproape unele de altele. Din păcate eu nu am putut găsi telefonul acesta decât în varianta gold, sper să fie și alte culori.

Prețul : 840 lei

2. AllCall mix 2

Are un ecran uriaș curbat de 6 inch, folosește tehnologia FHD pentru a reda imaginile cât mai bine cu putință. Are o singură cameră pe spate de 16 Megapixeli și una pe pe față de 8 Megapixeli

Acum hai să îi vedem componentele. Acest mobil are un procesor MTK6763 Helio P23 Octa-Core de 2 GHz, 6 Gb memorie RAM și 64 Gb memorie ROM (de stocare) AllCall mix 2 are o baterie de 3500 mAH. Aceasta se încarcă la wireless în 90 de minute.

Ca și tehnologii folosește 2G, 3G, 4G și este Dual Sim iar ca sistem de operare folosește Android 7.1 Nougat

Cât despre design, este atrăgător, mai ales în variant a albastră, reflexia este pur și simplu fascinantă. De asemenea mai are și varianta de culoare neagră dar nu are gradientul acela ca la albastru. Cât despre butoane, cele de volum sunt unite pentru ca să nu fie confundate cu cel de power.

Bonusuri: Are funcția fast-charging, se poate încărca și wireless, are FaceID și senzor de amprentă.

Preț : 750 lei

3. iHunt Alien X ApeX

Probabil acesta este cel mai frumos telefon pe care l-am văzut până acum. poate că nu te interesează prea mult designul unui telefon și vrei doar să fie bun pentru jocuri dar uită-te puțin la el:


Are un ecran de 6.18 inch, ce folosește rezoluția Full HD pentru ca nuanțele de culori să fie afișate cum trebuie. Are marginile rotunde iar ecranul este curbat. Cât despre camerele foto, are cameră triplă pe spate: una de 12, una de 5 și una de 0.3 megapixeli iar pe față are o cameră dublă, una din camere are 20 de megapixeli iar cealaltă are 2 megapixeli.

Acum hai să aruncăm o privire sub această carcasă minunată. Să vedem… are un procesor Octa-Core Helio P60 cu Inteligenta Artificiala pe care merge ABSOLUT orice joc, 4 Gb de memorie RAM și 64 de Gb memorie ROM. Are o baterie de 4000 mAH, destul de mare după părerea mea.

Acest mobil folosește Android 8.1 Oreo și are o conectivitate 2G/3G/4G, de asemenea este Dual Sim.

Bonusuri: Procesor foarte bun, FaceID, senzor de amprente, Ultra fast charging, Are o carcasă de silicon inclusă, este în 2 culori, albastru și negru. De asemenea primești și o baterie externă de 10.000 mAH.

Preț : 1095 lei (știu, am depășit 1000 de lei dar merită)

4. iHunt Alien X Rainbow

Acest mobil seamănă mult cu cel de mai sus diferând doar culoarea când vine vorba de exterior. Alien X Rainbow are un ecran de 5.85 inch, având totuși o rezoluție mai mică decât Alien x ApeX și anume 720 x 1512(nu e Full HD) Are doar 1 cameră principală de 16 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli care are Face ID.

Poate că designul este asemănător cu cel al lui Alien X ApeX dar în interoir cele două mobile sunt destul de diferite. Procesorul Octa-Core MediaTek Helio P23 MT6763V este diferit prin faptul că este cu câteva generații în urmă. Cei 4 Gb de RAM sunt diferiți, cum? Prin faptul că. RAM-ii de la Alien X ApeX sunt mai bine optimizați. Cât despre cei 64 de memorie ROM aici se aseamănă. Bateria este mai mică, 3000 mAH, dar are Fast Charging.

Folosește ca sistem de operare Android 8.1 suportă conectivitatea 2, 3, 4G și este Dual SIM

Bonus: Acesta vine cu o husă de silicon transparentă, are Fast Charging, Face ID iar senzorul de amprentă este în laterala dreaptă.

Preț : 695 lei

5. Huawei P9 Lite

Acesta este ultimul din lista noastră, cu toate că are niște componente puțin mai slabe, raportrul preț/perfotmanță este foarte bun. Adică ai plătit destul pentru performanța pe care o oferă. Cu un ecran de 5.2 inch și cu o cameră principală de 13 și una secundară de 8 megapixeli așezate bine, designul este foarte simplu dar atractiv.

Sub carcasă se află un procesor Octa-core (4×2.0 GHz Cortex-A53 & 4×1.7 GHz Cortex-A53), 2 Gb de memorie RAM și 16 Gb de memorie ROM. După părerea mea acest mobil este numai bun pentru ocupațiile zilnice și poate pentru unele jocuri, dar nu este suficient de performant pentru jocuri mari ca: PUBG Mobile sau Asphalt 8 sau altele de genul acesta.

Android 6.0 Marshmallow este sistemul de operare și poate folosi 2, 3, 4G ca și conectivitate și este Dual Sim.

Preț : 879 lei

Dacă dați click pe buton vă v-a duce pe sit-eul de unde îl puteți cumpăra.

Dacă credeți că ați găsit unele mai bune sau care sunt accesibile pentru adolescenți nu uitați să îmi spuneți în comentarii, poate mai fac o listă cu cele spuse de voi.

2 thoughts on “Top 5 mobile pentru adolescenți”

  1. Pingback: iHunt Like 4U Gold - Iosua Gavril

  2. Pingback: Top 5 mobile pentru adolescenți – Scriu articole

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.