Urme in zapada

In cartea “Urme in zapada” Patricia St. John povesteste despre o fetita pe care o cheama Aneta, mama ei a murit chiar de Craciun. Dar inainte de a muri a nascut un baietel. Mama ei i-a spus sa aiba grija de fratiorul ei. Pe fratiorul ei il chema Dani.

Au urmat cateva zile fericite cu Dani, dar apoi au urmat zile triste. Dani aprimit o pisica alba, dar cine stie de unde a venit? Am sa va povestesc : Dani a lasat pantofiorul lui cu lana moale si calda afara, si pisica s-a pus pe lana moale si calda, iar indimineata urmatoare Dani sa sculat devreme si cand s-a dus sa vada daca Mos Craciun i-a adus si lui un cadou, mare i-a fost mirarea cand s-a uitat la pantofiorul lui, in el era o pisicuta alba. El a numit-o Alba ca Zapada.

Intr-o zi din cauza lui Luca un baiat foarte rau, Dani a cazut intr-o prapastie si si-a rupr un picior. Dar apoi lui Luca i-a parut rau si si-a cerut iertare de la Aneta, de la Dani si de la tatal sau apoi s-a dus la un spital unde Luca a platit pana  pana ce Dani sa facut sanatos deplin. Si asta a fost povestea “Urme in zapada.”

In povestea asta am invatat ca nu e bine sa fim rautaciosi si ca mai intai sa gandi bine inainte de a face ceva.

 

1 thought on “Urme in zapada”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.