Wynncraft

Îți plac MMORPG-urile?, poate că da. Dar Minecraft-ul? Ei bine eu sunt azi aici pentru a-ți arăta că se poate să le joci pe amândouă odată. Cum? simplu, folosește serverul Wynncraft.

Acest server este o lume de-a dreptul uriașă în care ai multe de descoperit. Îți începi aventura alegându-ți una dintre clase: Warrior, Archer, Mage, Assasin și Shaman. Fiecare clasă are diferite abilități și pot fi mai bune ca celelalte la unele puncte. Dar tu trebuie să știi la ce te pricepi cel mai bine: Preferi să stai la depărtare într-o zonă sigură de unde să scapi de inamici? Atunci folosește Arcașul. Poate vrei mai multă acțiune și să intri prin toți inamici cu o luptă corp la corp? Folosește Magicianul sau Cavalerul. Poate ești o persoană de genul hit-n-run și preferi să lovești din umbră? Atunci folosește Ninja.

Mai departe vei călători printr-o lume cu multe, foarte multe misiuni, mai mici sau mai mari. Cert este că mai toate contribuie la povestea acestei lumi. Cu toate că este un MMORPG în cea mai mare parte, acesta are și o economie proprie, poți culege resurse din această lume poți prinde pești, tăia copaci, mina minereuri, culege cereale. Din care îți poți construi armura și uneltele.

Desigur există și un portal care te duce într-o altă lume unde toți se luptă cu toți. Desigur, eu nu am fost acolo, prefer să rămân în modul poveste. Și nu ai nimic de câștigat oricum.

Bun, acum că te-am introdus în Wynncraft ce zici? Îi dai o șansă? Intră pe play.wynncraft.com și începe-ți aventura!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.