Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Salut. Acum ceva vreme a m discutat despre top 5 telefoane bune la un preț rezonabil. La final decizia mea a fost Xiaomi Redmi Note 8 Pro. A costat ceva mai mult, dar pentru performanțele, brandul și opiniile pozitive adresate lui s-a meritat fiecare ban cheltuit.Acum o să vă prezint câteva detalii tehnice, o să vă arăt câteva recenzii și la final o să vă spun părerea mea.

Specificații tehnice:

 • Nume: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
 • Procesor: Octa-core Helio G90T
 • RAM: 6 Gb
 • ROM: 64 (la culoarea mea) sau 128 dacă iei alb
 • Camere: 64+8+2/20 Mp
 • Ecran: 6,50 inchi
 • Baterie: 4500 mAh
 • OS: Android 9 MIUI 10 (actualizat la 11)

Recenzii despre acest telefon

Opinia mea

Am stat ceva vreme cu Redmi acesta și se observă foarte clar că este făcut să țină foarte mult. Până acum niciodată nu mi s-a terminat bateria când aveam nevoie de ea și dacă mai aveam prea puțin ca să mă țină îl puneam la încărcat și in scurt timp era gata de folosit. La urma urmei funcția Fast-Charging își făcea treaba foarte bine. și sunt, sau am fost o persoană care folosea telefonul foarte des și intensiv. Dacă pentru mine mi-a ajuns pentru o zi întreagă bateria, atunci și ție o să îți ajungă poate în afara cazului în care folosești telefonul pentru a porni mașina.
Niciodată nu am avut probleme gen buffering sau freeze. Se mișcă foarte bine chiar și dacă schimbi foarte repede între aplicații. Poate rula orice fără problemă i-am făcut ceva teste cu niște jocuri mai serioase gen PUBG și nu am avut nici un pic de lag sau dacă a fost era de la server. Și asta cu setarile pe maxim. Nu îmi fac probleme dacă duce și ultra sunt sigur că ar duce. De asemenea are și multitasking și dual app(adică creezi aceeași aplicație dar cu contul unei alte persoane, astfel fiecare are acces la acceași aplicație pe propiul cont) Multitasking-ul funcționează foarte bine cu tot felul de aplicații. (am pus youtube și whats-app în același timp și am mers dar mai merge și cu alte aplicații) dar nu toate aplicațiile sunt complatibile cu multitasking ex. Clash of Clans.
Când vine vorba de cameră chiar nu am nici un regret. AI-ul este foarte bine construit și reușește să se adapteze repede la situație am reușit să scot niște poze tare bune cu telefonul ăsta. Unele mi-au plăcut așa de mult că le-am pus pe fundal la telefon. Cu camera de 64 de mp poți face niște poze care s-ar lua la întrecere cu un DSLR. Știe să facă și Macro și portret, și poze noaptea și landscape. Are aproape tot ce ți-ai dori. Aveți mai jos niște poze atașate pentru a vedea calitatea și detaliile.


Acum o să va spun câte ceva despre cum se simte în mână. În general simți că este bine construit, cu carcasă de sticlă și este suficient de greu ca să știi că ai ceva serios în mână. în momentul în care îl ții în poziția landscape nu acoperă jack-ul pentru căști și nici speaker-ul cu toate că poate fi puțin complicat să joci în timp ce e la încărcat și cu căștile. Apropo de speaker, se aude foarte bine și clar. Mergea bass-ul reglat putin mai tare.

Concluzie

În concluzie telefonul se merită să fie cumpărat și chiar recomand să îl încercați. Este foarte bine balansat, are baterie suficientă, o performanță de excepție și te poate surprinde foarte ușor.

3 thoughts on “Xiaomi Redmi Note 8 Pro”

 1. Pingback: Aparate și dispozitive pentru fitness | T-Studio

 2. Pingback: Telefoane bune pentru fotografii - Mai ceva ca un D-SLR | T-Studio

 3. Pingback: Xiaomi Redmi Note 9 și Note 9 Pro - Următorul nivel? | T-Studio

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.