Reîntoarcere la şcoală


originalA început şcoala şi vă urez tuturor elevilor succes şi dorinţa de a învăta. Eu mă mulţumesc cu clasa a VI-a C. Orarul este puţin mai greu pentru că am câte trei zile de la 12 până la 6. Ca profesori; la română o avem pe doamna profesoară de anul trecut, la matematică o avem pe doamna profesoară care l-a înlocuit pe domnul profesor când era bolnav, la biologie avem profesoara de anul trecut, la geografie o avem pe doamna Maria, invăţătoarea noastră iubită din clasele I-IV, la engleză şi engleză opţional avem pe doamna profesoara de anul trecut, la desen avem acelaşi profesor, iar la materia nouă pe care o avem anul acesta, fizica, profesorul este de treabă. Colegii de clasă sunt de anul trecut doar o colegă a plecat în Norvegia.

Mă bucur că a început şcoala şi doresc să învăţ cât mai multe. Îmi este putin frică la fizică pentru că profesorul îmi pare puţin sever şi este o materie necunoscută. Aştept cu nerăbdare să învat cât mai multe lucruri la biologie, pentru că anul acesta studiem zoologia. Abia aştept orele de sport ca să fiu un bun sportiv.

Acum că a inceput şcoala, adio vacanţă, dar e bine să înveţi lucruri noi şi să faci altceva decât să stai pe calculator sau să te joci afară. Trebuie să faci şi tu datoria ta de copil să înveţi ca mai tarziu, când termini facultatea să ştii ce vei face în viaţă şi să nu ajungi de râsul altora. Eu încă nu ştiu ce mă voi face, dar ce voi face, va fi spre binele altora şi pe placul lui Dumnezeu.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: