Antrenament… prin ploaie

Salutare! Probabil că unii din voi locuiți în Mediaș sau în apropiere, în cazul acesta poate ați văzut cum e vremea pe afară. Ploaie. Ei bine, voi știți că eu practic atletismul, sau nu știați? Atunci ați aflat acum, am deja 1 an de când îl practic. În această frumoasă vacanță de primăvară avem 2 antrenamente pe zi, unul de la 9:30 și unul de la 17:00.

Până acum totul bine, ideea era că ploua, da, ploua și eu trebuia să mă duc la antrenament. M-am schimbat, am așteptat puțin și când am văzut că se mai oprește am și pornit.

am ajuns acolo și era o cameră unde ne adunam dacă ploua afară, am intrat și am așteptat să vină și restul persoanelor. Au intrat unul câte unul uzi. După care a intrat și Domnul Profesor, am mai stat puțin și am mers, nu am intrat în 2 mașini să mergem în Greweln unde ne făceam noi antrenamentul defapt. Am avut ușor, doar 2 ture iar noi am fost suficient de norocoși să vină părinții după noi.

Doar când am intrat în mașină am realizat cât de ud eram. Călcasem în 2 bălți uriașe fără să le văd pentru că alergam pe ploaie fără ochelari. și fiindcă gluga mă incomoda am dat-o pe spate.

Acasă am făcut un duș rapid și mi-am spus că nu regret că m-am dus azi la antrenament.

Acum dacă țineți neapărat să vedeți cum e să alergi pe ploaie nu vă împiedic, doar că după aceea trebuie să iei ceva medicamente să nu răcești.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.