Bicicletele eliptice – Pentru dezvoltarea generală a mușchilor


Presupun că fiecare din noi și-a dorit măcar o singură dată să aibă un corp care să arate bine și să impresioneze pe toată lumea. Și probabil v-ați apucat să faceți diferite exerciții, sau v-ați apucat de un sport sau v-ați dus la un antrenor să vă ajute. Dacă ați fost consecvent și v-ați ținut conștiincios de program acum probabil că aveți corpul mult dorit. Sau dacă nu ați ajuns până acolo încă măcar ați început să vedeți schimbări. Ceea ce este bine. Orice lucru măreț a fost început cu un pas mic. Dar dacă vrei doar să îți păstrezi corpul sănătos fără a ieși prea mult din casă folosește bicicletele eliptice.

Bicicletele eliptice te mențin sănătos

Spre deosebire de alte aparate de fitness, bicicletele eliptice sunt mai mult bazate pe mers și mișcarea brațelor. Dacă pe banda de alergare și pe bicicletă antrenai picioarele, aici îți antrenezi și brațele. Deoarece o bicicletă eliptică are și două bare pe care să le apuci și să le miști în ritm cu picioarele. Un fel de alergat în care îți miști mai mult brațele. De ținut cont este că este mult mai greu să folosești un astfel de aparat doar cu picioarele sau doar cu mâinile.
O bicicletă de fitness îți antrenează mai mult picioarele. Asta deoarece pe o bicicletă mai mult pedalezi decât miști brațele, De aceea și este foarte bună pentru antrenamente care simulează mersul pe bicicletă. Asta în cazul în care nu ai posibilitatea de a merge cu o bicicletă normală. Carantina poate ridica probleme aici deoarece ne obligă să stăm acasă. De aceea o bicicletă eliptică poate să te ajute mai mult decât crezi.

Nu ocupă un spațiu uriaș

În schimb îți oferă posibilitatea de a-ți menține corpul sănătos.Ceea ce cred eu că este un schimb foarte avantajos. La urma urmei sănătatea este cea care te ajută să realizezi toate acele proiecte și să îți îndeplinești acele visuri. De asemenea  dacă ai copii și vrei să fii sigură că poți să faci mișcare cu ei în siguranță este mai bine așa. Cu bicicleta eliptică nu trebuie să pleci nicăieri, poți sta acasă cu copii în același timp.
Dacă ești interesat să cumperi o bicicletă eliptică atunci poți găsi un preț excelent pe SportPartner.ro


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: