Castelul fetei în alb

Castelul fetei în alb

E vacanţa de vară, e soare şi cald. Plimbându-se, Tic, descoperă o străină în sat pe care o spionează, dar ea descoperă că este spionată şi îl insultă spunând: ”Ce proşti sunt spionii din orăşelul acesta.”

Tic, supărat pleacă şi vrea să îi întindă o cursă. El îi trimite un bilet unde o invită în parc pentru a o cunoaşte dar planul lor nu funcţionează deoarece ea a aflat că va fi păcălită. Fata în alb i-a văzut pe Dan şi Tic când s-au urcat în copac pentru a o vedea cum aşteaptă, dar ea le trimite un bilet prin care îi face de râs pe amândoi. Pe urmă Tic merge să îl ajute pe Ursu să se antreneze la box pentru ca să îl poată învinge pe Năstase. Numai că Ursu e trist deoarece a jignit-o pe Lucia şi doreşte să se împace cu ea. Dar e prea târziu, urmează concursul. Ursu nu luptă de loc în prima repriză doar se apăra dar o face slab. În pauza dintre reprize Tic îi trimite un mesaj cu praștia în care scria: „Știu că poți învinge” Lucia. Atunci ursu câștigă meciul și abia așteaptă să o întâlnească pe Lucia pentru a-și cere scuze. Dar când află ca Tic a trimis mesajul păcăleală, cade pe canapea distrus

Fata în alb fuge de acasă nemaiputând suporta răutatea bunicii ei care nu a lăsat-o să îşi facă prieteni. Bunica ei a încuiat-o în cameră de frică că și-ar face prieteni. Ea ajunge pe muntele Găleata unde e răpită de trei oameni care caută averea Castelului Două Cruci. Acolo o închid pe Fata în alb într-o cameră împreună cu un pisoi pe nume Philips. Acolo ea scrie un mesaj pentru cireşari şi îl aruncă de pe zidul cetăţii unui cioban care dă mesajul la altcineva şi tot aşa cale de trei zile dar până la urmă ajunge la cireşari care stau, se consultă şi până la urmă pornesc în căutarea castelului căci fata în alb a uitat să scrie unde se află castelul. Ei s-au organizat aşa: Tic merge şi află de unde a venit mesajul iar restul află intrarea în castel.Până la urmă găsesc castelul și intră ei în castel. Reușesc să o salveze pe Laura însă bărbaţii îl capturează pe Tic deoarece a venit şi el. Pentru a-i enerva el le ascunde monedele preţioase căci aveau o valoare mare apoi când se întorc caută ca disperaţii monedele dar nu le găsesc până la urmă afară el le spune unde sunt:

-Monedele sunt la voi.

Ei se caută peste tot dar nu le găsesc. mai caută o dată mai amănunțit dar tot nu le găsesc pe urmă spun:

-Unde sunt mă?

-Sunt în lanterne. Îmi era teamă să nu vi se consume bateria așa că le-am ascuns acolo.

Bărbaţii s-au prăpădit de râs când au auzit ultima fază apoi s-au înâlnit cu restul cireşarilor şi bărbaţii, care erau tatăl Laurei și două ajutoare, le au spus toată istoria castelului. Aşa se încheie aventura lor aici. Sfârșitul primului articol.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: