Ce bicicletă să cumperi?


Dacă vrei totuși să ieși din casă ca să te mai recreezi dar nu ai un motiv serios, atunci de ce să nu te ocupi de un sport simplu. Te poți apuca de alergat sau de ciclism. Eu m-am apucat deja de alergat. Așa că în fiecare zi alerg câțiva kilometri în aer liber. Dacă consideri că poate fi prea mult pentru tine să alergi, de ce nu te apuci de ciclism. E mai ușor să pedalezi decât să alergi, asta știu și eu. Așa vei avea un motiv să ieși pe afară. Totuși pentru asta ai nevoie de o bicicletă care să nu te obosească prea mult.

Bicicleta potrivită pentru tine

Depinde destul de mult pe unde vrei să mergi cu ea. Dacă ești tipul de persoană care ar merge prin pădure atunci îți trebuie una de munte. Una destul de rezistentă, să nu se rupă la prima piatră. Și totodată ușoară ca să nu fie greu să te deplasezi cu ea. Din fericire există suficiente tipuri pentru fiecare nevoie.
Deci dacă vrei doar să faci ture prin oraș atunci există și tipul acela de bicicletă. Ușoară, cu roți mari, care ajută la deplasare rapidă oriunde. Destul de mare și rezistentă cu un loc special pentru bagaj. Și cu o încuietoare ca să o păstrezi la loc sigur cât timp îți faci cumpărăturile. Adică o bicicletă de oraș
Dacă vrei ceva modest Atunci poți lua ceva de trekking. Este o combinație între cele 2 tipuri menționate. Acest tip are roțile mari și un cadru rezistent. Este folosită pentru plimbări lejere prin pădure dar totodată poate fi folosit și pentru ture prin oraș.

Depinde de tine

Depinde la ce vrei să folosești bicicleta. Dacă nu ai nimic concret în gând atunci ia una de trekking, dacă vrei aventuri pe la munte atunci ai una de munte. Dacă nu crezi că o să ieși vreodată afară din oraș atunci ia una de oraș. Depinde de intențiile fiecăruia.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: