Cursurile online – Dobândește abilități noi

Cursurile online – Dobândește abilități noi

S-au închis școlile așa că noi, elevii, avem de învățat de acasă. Trebuie să ne învățam la materii precum romană matematică, istorie geografie și altele. Pare simplu, doar continuăm lecțiile din cărți și ne auzim cu profesorii pe zoom. Dar ce faci după timpul petrecut la lecții? Intri pe a doua serie de CS:GO? Sau poate descarci un nou film, ca mine de altfel? Încă nu te-ai plictisit de ele? Nu mai bine te îndrepți spre calculator și faci cunoștință cu un nou domeniu: Cursurile online – Dobândește abilități noi?

De ce m-aș apuca de cursuri online?

Pentru că, la fel ca școala, te învață ceva nou. Ceva ce vei folosi până la urmă în viață. Depinde de tine în ce domeniu vei alege să urmezi cursul respectiv. La urma urmei unele sunt gratuit, altele sunt cu bani. Dar cert este că ele își merită valoarea pe care o aduc. Ele te învață ceva contra timpului și resurselor pe care le oferi.
Un alt motiv pentru care să te apuci de Cursurile online – Dobândește abilități noi. este acela că, știu că mă repet, îți aduci valoare ție. De fiecare dată când ai informații noi, ai cunoștințe în plus pe care altcineva nu le are. Asta te face o persoană unică.

Și dacă doar îmi ocupă timpul?

Poate nu o să îți placă ce o să urmeze. Dar și acesta poate fi un motiv pentru care să te apuci de un curs: să ocupi timpul cu ceva util. Altfel probabil ai fi stat pe telefon sau pe PUBG. Dacă tot nu ești convins hai să luam un scenariu. Te întreabă un prieten ce ai făcut în carantina asta. Tu vei avea 2 alternative.
Fie ai urmărit ceva cursuri și poți să îi zici: „Am învățat să programez în Python.” Fie ai stat pe calculator imediat după fiecare oră de studiu și poți să îi spui. „Am ajuns în Ace sezonul asta pe PUBG Mobile” Depinde de tine care ți se pare mai interesantă. Doar știi diferența de valori dintre cele 2 opțiuni. Una ți-a adus valoare și cunoștințe dar ți-a și tăiat din timpul liber.. Dar cealaltă a fost doar distracție fără prea multă valoare.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: