De ce să cumperi un server?


Dacă ai deja un server, atunci probabil știi cât de folositor poate fi. Este convenient pentru că nu ai nevoie decât să îl configurezi odată și după aceea nu mai ani nevoie nici de periferice nici de monitor. Poți să îl controlezi din alt calculator prin remote control. Și poți transfera fișierele prin conexiunea de internet. Totul este simplu. Ca să nu mai vorbim de avantajele pe care le aduce.

Fișierele tale sunt mai sigure

Oricare antivirus ai avea mereu există o posibilitate ca un virus să intre în calculatorul tău. Acum depinde de virus. Sunt virusuri care îți blochează fișierele, sunt unele care pur și simplu ți le șterg iar altele îți blochează pc-ul de tot. Oricare ar fi acesta atunci când intră în calculatorul tău fișierele tale sunt în pericol. Dacă le-ai fi avut pe o sursă externă probabil nu ai avea problema pe care o ai acum.
Dacă ai deja unul destul de mare, atunci ai putea să ajuți și pe alte persoane din vecinătatea ta care ar putea avea acest gen de probleme. Poți să le faci un loc special pentru ei acolo și să păstrezi acolo fișierele lor. Le dai access de fiecare dată ca să și le poată lua înapoi.

Poți să faci și un server de gaming

Da, ai citit bine. dacă serverul respectiv este destul de bun poți găzdui acolo un loc de gaming pentru tine și prietenii tăi. Poți să configurezi un port forward și să le dai acces prietenilor tăi sau poți Să faci ca mine și să folosești Hamachi. Oricine știe și metoda aceea.
Nimeni nu poate intra pe serverul tău fără adresa care trebuie și fără accesul tău. Deci un loc în care nu sunteți deranjați de acei hackeri enervanți și un loc în care oricare din prietenii tăi poate intra oricând. Atâta timp cât serverul este pornit bineînțeles.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: