Design vectorial la o carte de vizită


Salut, nu prea am scris în ultima vreme, nu? Ei bine, acum sunt aici cu ceva nou pentru voi. În acest ultim timp m-am tot interesat și eu de diferite tipuri de design. Și unul din ele este designul vectorial. Ador stilul acesta de design. Nu am un motiv specific decât acela că arată incredibil de bine.

Uite câteva exemple de design vectorial:

*Nu dețin aceste imagini și drepturile sunt ale creatorilor!

Ei bine m-am interesat și eu dacă sunt ceva tehnici pentru a crea un astfel de design. Nu prea am găsit tutoriale pe placul meu așa că m-am pus să încerc până îmi iese. Mi-a luat foarte mult timp dacă mă credeți și chiar am ajuns să mă inspir și de la alții.

Da, am găsit primul design de acest fel într-un curs de Photoshop de pe Udemy de la Chris Barin. Este un curs în engleză, dar cum sunt la Filologie intensiv engleză mă descurc. Înțeleg foarte bine. Ceea ce m-a inspirat de la el a fost asta:

made by Chris Barin

Când am văzut asta mi-am zis că vreau să încerc și eu. Așa că m-am pus pe căutat tutoriale și tot felul. Dar nu am găsit. Am încercat ceva de al mine și a ieșit asta:

made by Timo

Nu a ieșit exact cum aș fi vrut eu dar mi-am zis că ar trebui să mai încerc. Am stat liniștit o vreme dar iar a revenit dorința de a face ceva mai bun. Așa că am încercat din nou. De data asta am copiat puțin pentru că nu mai aveam alte idei și a ieșit asta:

Eu sunt momentan mulțumit de ea și sper să mai pot face și altele.

, ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: