Folie de protectie chiar și acasă

Folie de protectie chiar și acasă

În ultima vreme mai toată lumea stă acasă, fie că vrea fie că nu vrea.Probabil deja te-ai obișnuit cu ideea asta și încerci să nu te plictisești. La urma urmei, stând acasă te protejezi pe tine cât și pe ceilalți. Totuși faptul că stai acasă și ești în mediul tău „natural” nu înseamnă că trebuie să umbli fără folie de protectie. Da probabil că nu ți-ai dat folia de protecție jos de pe telefon. Dar ce faci dacă cumva se  sparge sau se zgârie în așa fel încât să trebuiască să o dai jos? Alegi să spui că merge și fără? Desigur ești la tine acasă. Știi toate locurile pe unde ai putea să îți spargi telefonul. Dar ești tu sigur că nu ajunge și pe acolo?

Nu lăsa garda jos

Chiar dacă ești acasă telefonul tău tot are nevoie să fie protejat de o folie de protectie. Doar pentru că ești acasă nu poți risca să iți spargi sau zgârii telefonul. Ce faci dacă chiar ți-l spargi? La cine te duci să îl repari? Nu multă lume mai lucrează astăzi la magazin. Va trebui să comanzi altul sau să te obișnuiești cu gândul că vei sta de acum o vreme bună fără telefon. Ceea ce ar fi un lucru cam greu de realizat.

Folie de protectie Anti-Reflex

Un lucru de adăugat. Mai sunt zile însorite afară și chiar dacă stai în casă lumina tot poate cădea pe locul tău favorit pe care te uiți la serial pe telefon. Decât să îți schimbi locul ca mine nu mai bine îți cumperi de pe acum o folie anti-reflex? Te ajută să poți vedea mai bine ecranul telefonului chiar dacă stai cu el direct în soare. Poate fi util în mai multe situații: când aștepți autobuzul, sau când trebuie să mergi în soare și trebuie să îți verifici emailurile. O astfel de funcție este binevenită în orice mediu.

,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: