Hard Disk laptop ieftin – Păstrează-ți datele la loc sigur


Dacă ai un laptop probabil te-ai gândit că va și trebui să îi cumperi piese noi. Orice lucru are nevoie de reparații în viitor. Așa că probabil va trebui să îi cumperi plăcuțe RAM sau spațiu de stocare în plus. Plăcuțele RAM vor ajuta calculatorul să poate face treaba cu un program mai bine. Dar ce te faci dacă nu mai spațiu unde să îți instalezi programele și jocurile? Răspunsul pentru asta este Un hard disk pentru laptop ieftin.

Un Hard Disk îți ține fotografiile în siguranță

Spre deosebire de un SSD un HDD este mai sigur, păstrează datele mai bine. Este mai convenient să cumperi un HDD mare decât un SSD mare. Diferența în prețuri este destul de mare.
Un Hard Disk scrie datele pe un o piesă fizică în timp ce un SSD le scrie digital în baza ei de date. Cu alte cuvinte este mult mai sigur să îți pui acele fotografii din tabără pe un HDD.

Un Hard Disk pentru laptop este mai ieftin

În comparație cu un HDD de aceeași capacitate de stocare este adevărat. În general prețul pentru un SSD est aproximativ 1 leu pe GB de stocare. Cu alte cuvinte dacă vrei să cumperi un SSD de 500 GB va trebui să dai în jur de 500 de lei.
Un Hard Disk pentru laptop este mai ieftin. Pentru un HDD de 500 de GB prețul va fi între 150 și 300 de lei. Depinde de firmă și de alte detalii specifice fiecărui tip de HDD.
În final decizia este strict pentru tine să o faci. Recomandat este să folosești un SSD mai mic pe care să îți instalezi Windows și să ai un HDD mai mare pe care să îți instalezi jocurile și programele.Tot pe HDD poți să îți stochezi și pozele alea frumoase din excursie.
Articol scris de Timo și Fotografie creată de Picsaf Com, de la Pexels


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: