HDD Extern Ieftin – Păstrează la tine ce e important


Te-ai săturat să te tot încurci în propriile stick-uri USB? Poate un Stick uriaș ți-ar fi mai de folos? Ei bine poți găsi ceva asemănător. Un HDD extern ieftin poate fi exact ce ai nevoie în situația ta. Funcționează cam la fel ca un stick usb. Diferența este că spațiul de stocare este mult mai mare poate ajunge și până la 5 Terabiți sau mai mult.

Păstrează-ți toate datele la un loc

Dacă folosești un HDD extern poți să îți împarți locul acela cum dorești tu. În foldere și sub-foldere și cum dorești tu. Poți chiar să îți instalezi windows pe el. Deși partea aceea  mai complicată. Ideea principal este că ai suficient spațiu pentru tot ce vrei tu.
Poți chiar și să cari filme cu tine. Ai loc cam de toate. Dacă îți place să joci GTA V oriunde atunci poți să îi pui fișierele acolo. Găsești tu o modalitate să le accesezi dintr-un calculator. Și după ce ai reușit poți juca GTA V oriunde vrei. Mă rog dacă va duce calculatorul respectiv jocul. Doar nu te aștepți să ducă un cartof GTA V nu?

E mai sigur într-un HDD extern ieftin

Întotdeauna va fi o ideea bună să îți faci backup la date. Dacă o faci și undeva sigur, e și mai bine. ideal ar fi într-un Cloud. Dar e ok și dacă faci pe un HDD extern. Măcar acolo știi că nu prea au cum să ajungă Hackerii.
Recomand pentru oricine să aibă măcar un HDD extern ieftin. Este o măsură de protecție să îți salvezi datele acolo din când în când. Ce te faci dacă moare calculatorul tău. Desigur, poți scoate doar HDD-ul intern. Dar va dura ceva să faci toată operația. Ca să nu mai vorbim de firele și cablurile de care ai nevoie.
Articol scris de Timo și Fotografie creată de Jessica Lewis, de la Pexels


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: