Husă pentru telefon – Îmbrăcăminte pentru Mobilul tău


Să zicem că ți-ai cumpăratu un telefon nou. Ultimul model. Deja stai și te bucuri de el. Se mișcă bine, arată și mai bine și parcă nu ai vrea să îl mai schimbi. Parcă nici să îi pui husă nu ai vrea. Totuși nu ai vrea să dai bani în plus pentru telefonul tău doar pentru că ai fost neatent și nu ai vrut să îți calci pe orgoliu. Dar cum poți să împaci și capra și varza? Folosind o husă pentru telefon care se potrivește la fix telefonului tău și arată și foarte bine.

De ce să îmi iau o husă?

Ei bine știu că poate părea puțin cam banal dar este foarte important să îți aperi telefonul de orice ”atacuri pe la spate” E bine să știi că atunci când scapi telefonul pe jos nu o să se aleagă decât cu o mică zgârietură. Sau nici măcar cu atât. Exista huse pe care dacă o pui la telefon poți să fii sigur că nu ai cum să îți spargi telefonul.
Și nu trebuie să te gândești că vei lua una din husele acelea simple și neatrăgătoare doar pentru ați proteja telefonul. Ești liber să alegi orice tip cu orice model pe spate. Am văzut la un moment dat niște huse care arătau extraordinar pe Telefonul meu. Am un Xiaomi Redmi Note 8 Pro, dacă vrei să știi. Și Am decis să îmi iau una din husele de la Mobile Direct. Arătau super bine și protejau și telefonul în cea mai mare parte. Acesta este modelul de husă pe care l-am ales eu:

Dar cum găsești o astfel de husă?

Ei bine depinde în mare parte de telefonul tău. Dacă ai samsung, există o varietate mai mare de huse, dacă ai vreun brand mai puțin cunoscut varietatea scade. Prin urmare va trebui sa cauți un site care are huse de la brandul tău. În general site-urile mari precum Emag sau cel.ro sau altele ar trebui să aibă mai multe branduri pentru care au huse. Dar decizia trebuie să vină de la tine.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: