Lanterna – un must-have în ziua de azi


Poate ai avut și tu momente în care te uitai la un film sau citeai o carte liniștit și dintr-o dată se ia curentul. Dacă erai mic, părinții știau deja ce să facă. Luau și aprindeau o lumânare ca să poată să își continue treaba. Deși vremurile acelea au trecut, tot mai există momente în care se ia curentul. Ești pregătit pentru un astfel de moment. Ai la îndemână măcar telefonul să îți luminezi calea? Dar ce faci dacă, la fel ca mine, nu știi unde ți-ai pus telefonul? Ai o lanterna pentru astfel de cazuri?

O lanternă mică cu scop mare

O lanterna mică e tot ce îți trebuie, una să încapă în cel mai mic buzunar. Astfel o porți la tine tot timpul și în astfel de cazuri ai cum să te organizezi pentru situația respectivă. Nu știi cât de utilă poate fi o lanternă. Nu doar în situații în care se ia curentul dar și atunci când trebuie să umbli în locuri înguste și întunecoase. Locuri precum sub pat, sau după birou, sau în spatele calculatorului sau oriunde. Nu strică să ai un obiect cu care să îți luminezi locul.

O lanterna mare ca un soare

Ok dar să zicem că ești cu familia sau cu prietenii și aveți un timp frumos împreună. Vă distrați povestiți și dintr-o dată se ia curentul. Pentru că ai fost pregătit pentru o situație din aceasta deja te-ai echipa. Ai luat lanterna aceea mare de pe dulap și ai agățat-o undeva sus să lumineze toată camera. Util, nu? Astfel seara ta cu familia sau prietenii nu este ruinată ci doar capătă o nouă perspectivă. Una nouă interesantă. Trebuie doar să știi cum să profiți de o astfel de situație. Uite așa sunt lanternele un obiect pe care trebuie să îl ai. Te salvează din multe situații neprevăzute. Și chiar dacă nu prea se ia curentul în zona ta paza bună trece primejdia rea.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: