Laptop Programare Începători – Începe-ți cariera de Hacker

Laptop Programare Începători – Începe-ți cariera de Hacker

Cred că aproape oricine și-a dorit să fie un hacker după ce a văzut un film în care era unul. Și eu țin minte că voiam să fiu un hacker după ce am văzut filmul Fast & Furious 7. Mi-ar fi plăcut să operez programul God`s Eye. Ei bine, pentru a ajunge acolo este mai mult de mers. În mod normal se începe cu învățarea unui limbaj de programare. Și cum nu prea poți rula orice program pe orice calculator vei avea nevoie de un laptop de programare pentru începători.

Uneltele potrivite pentru treaba potrivită

După cum probabil știi din jocuri și din viața reală. Ai nevoie de unealta potrivită pentru ce urmează să faci atunci. Nu poți să întorci clătitele cu o lopată. Vei avea nevoie de o lingură sau ceva asemănător. Eu le întorc în aer că e mai simplu pentru mine.
Tot așa și la programare. Nu poți programa ceva și să te aștepți să ruleze pe orice. Gândește-te la jocurile mari. Sunt programate pe un calculator. Dar nu orice calculator poate să le ruleze. Deci vei avea nevoie de un laptop de programare pentru începători.

Care sunt componentele pentru un laptop de programare pentru începători?

Ei bine există și niște standarde mai joase. Care și-ar face treaba destul de bine. Dar noi vrem să ne asigurăm că nu va fi nevoie să schimbi laptopul de prea multe ori. șa că vom ținti puțin mai sus.
Pentru un laptop de programare este recomandat un I5 generația 7 sau mai mult. 8 GB de ram trebuie să aibă minimum. Majoritatea programelor nu prea sunt satisfăcute cu mai puțin. Și dacă ești interesat și pe partea grafică atunci uită-te și după o placă video dedicată. Ar trebui să îți facă treaba numai bine.
Articol scris de Timo și Fotografie creată de Soumil Kumar, de la Pexels


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: