Rezumat Micuțul Nicolas în recreație cap V

Rezumat Micuțul Nicolas în  recreație cap V

vaza-din-sticla-roz8369642Vaza roz din sufargerie

Nicolas era acasă și se juca cu mingea prin casă și din greșeală a șutat tare de tot, a lovit vaza roz din sufragerie care a căzut pe jos și s-a spart. Mama a venit în fugă l-a certat, a adunat cioburile și l-a pedepsit să îi spună tatălui când vine, că o să se supere rău de tot. Și Nicolas a început să plângă.

A ajuns și tata acasă. mama îl cheamă pe Nicolas în bucătărie și îl întreabă dacă i-a spus lui tata iar Nicolas i-a spus că nu și s-a pus iar pe plâns. Până la urmă s-a dus la tata și i-a spus, tata i-a spus: ”Bine puiule du-te și te joacă.„ Iar mama și-a ieșit din minți și s-a certat cu tata.  Apoi a apărut domnul Bengescu care voia să joace o partida de dame. Dar l-au supărat mama și tata.  După un timp s-au împăcat și l-au chemat pe domnul Bengescu ca să se revanșeze. În sufragerie, tata: ”Asta-i culmea unde a dispărut vaza roz din sufragerie!?„.

, , ,

5 responses to “Rezumat Micuțul Nicolas în recreație cap V”

    • Mulțumesc frumos în primul rând pentru încurajare și în al doilea rând pentru toate eforturile care le depuneți ca profesor să mă învățați lucruri bune și frumoase.

    • Mulțumesc pentru încurajare doamna învățătoare. Cu siguranță mare parte se datorează și eforturilor dvs. din cei patru ani de școală petrecuți împreună.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: