Petrece timp cu familia jucând jocuri de societate

Petrece timp cu familia jucând jocuri de societate

Pentru unele persoane această perioadă este mai grea pentru alții mai ușor. Unii stau acasă alții încă merg la lucru. Copii au luat o „vacanță” sau au început să ia lecții acasă. Cert este că mai multe persoane lucrează de acasă acum. E mai simplu și mai sigur. Dacă ești acasă poți avea și un timp frumos cu familia, poți să îți cunoști mai bine copii, poți să îi înveți tu câte ceva nou. Și lucrurile nu sunt așa rele precum par. Există totuși o variantă simplă prin care poți să petreci mai mult timp distrându-te cu familia, jucând jocuri de societate.

O seară de jocuri în familie

Ce poate fi mai plăcut decât o seară de jocuri cu familia? Desigur, exista și alte variante să faci asta, dar jocurile de societate sunt cea mai sigură variantă. Chiar și în ziua de azi simt satisfacția aceea când joc un astfel de joc. Un lucru pe care toată lumea trebuie să și-l amintească este că jucatul jocului trebuie să fie amuzant și câștigul este o recompensă, dar asta nu înseamnă că trebuie să consideri pe alții incompetenți. trebuie să te bucuri cu persoana care a câștigat deoarece și ea s-a distrat cel puțin la fel de mult ca tine jucând jocul respectiv.

Cunoaște-i pe ceilalți

Un alt lucru important de menționat este acela că jucând jocuri de societate îți poți dezvolta gândirea. Jucând jocuri precum Catan poți să îți dezvolți o gândire strategică. jucând jocuri precum Ligretto poți să îți dezvolți o gândire rapidă bazată și pe reflexe precise. Există tot felul de jocuri de societate. fiecare având propriile metode de a câștiga. Astfel ajungi să îi cunoști mai bine pe cei cu care joc. Poți să le observi modul de gândire, poți să le observi reacțiile la diferite situații și poți s vezi la ce se descurcă cel mai bine și la ce au probleme. Astfel ajungi să îi cunoști mai bine și să îmbunătățești relațiile cu ei. Eu personal am aflat multe despre cei din familia mea astfel.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: