Priza Media – Un avantaj mai mare decât ai crede


Probabil te-ai confruntat și tu cu situația în care ai avut o priză în care îți era frică să îți bagi încărcătorul. Probabil trebuia înlocuită, deoarece era periculos să o mai lași așa. Sau Poate ai avut momente în care erați 3 persoane care voiați să vă încărcați telefonul la aceeași priză. Dacă cumva vrei să îți schimbi prizele prin casă, atunci ia în considerare și priza media.

Priza media te scapă de problema încărcării mai multor telefoane

Dacă încă nu știi cum arată o priză media îți voi spune eu. ea poate avea mai multe tipuri de intrări. Poate fi o priză cu usb-uri, cu port VGA, cu port pentru cablu audio și cu port pentru internet. Poate să arate și ca o priză normală pentru alte folosințe.
Este destul de utilă în multe situații. Dacă știi că la o priză de multe ori se ceartă mai multe persoane poți să pui una cu 4 usb-uri pe viitor. Astfel 4 persoane, nu contează din ce țară pot să își încarce telefonul sau tableta acolo. Pentru că acum nu se mai confruntă cu problema tipului de priză.

Are o varietate de culori pentru a se potrivi oriunde

Prizele media sunt în magazin într-o varietate de culori. Tocmai pentru a te scăpa de grija designului. Acum nu trebuie să te mai îngrijorezi că nu se mai potrivește culoarea prizei cu peretele. Pentru că tu alegi cum va fi.  Poți alege sa pui o priză neagră pe un perete alb dacă vrei. Așa știi sigur că nu ratezi priza nici la noapte.
Dacă ești căsătorit și vrei să te muți într-o casă nouă atunci priza media te scapă de cicălelile soției care spune că nu se potrivesc culorile. E mai simplu de potrivit o culoare la priză decât să schimbi toată vopseaua de pe pereți.
Dacă ești interesat de niște prize media atunci recomand să arunci o privire pe la Casa-Smart. Au niște modele tare interesante pe acolo
Articol scris de Timo și Fotografie creată de Markus Spiske, de la Pexels


One response to “Priza Media – Un avantaj mai mare decât ai crede”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: