Prize și întrerupătoare inteligente ieftine – Mai utile decât crezi

Prize și întrerupătoare inteligente ieftine – Mai utile decât crezi

Probabil ai fost și tu în situația următoare: Ai venit de la lucru într-o zi de iarnă mai friguroasă. Când ai intrat în casă era destul de frig, pentru că nu era pornit caloriferul. În momentele acelea probabil ți-ai dorit să poți porni și opri căldura de la lucru. ei bine, lucrul aceasta nu este imposibil. Dacă folosești prize și întrerupătoare inteligente ieftine ai șansa ca acest vis să devină realitate.

Ce este așa special la aceste prize și întrerupătoare inteligente ieftine?

Ei bine, ele reprezintă un pas înainte într-o instalație electrică. Ele pot fi folosite și prin remote-control de pe telefon. Cu alte cuvinte poți porni de la lucru caloriferul pentru a fi cald în casă când ajungi tu. Sau poți pune lumina să se aprindă automat la ora 6 dimineața pentru a te trezi la timp.
Există multe moduri prin care poți folosi prize și întrerupătoare inteligente ieftine. Dacă știi cum, poți chiar să pui aparatul de cafea să îți facă o ceașcă de cafea când intri în casă. Ce trebuie să știi este că poți controla dacă o priză dă sau nu curent. Poți modifica și ”orele de activitate” ale prizei.

Se merită până la urmă?

Eu personal cred că se merită. Te ajută în multe situații și uneori poate fi ceva de care să nu te lași prea ușor. Pentru mine este o plăcere să pășesc din frigul de iarnă de afară în căldura binevoitoare de acasă. eu aș merge chiar mai departe și mi-aș pune mai multe automatizări prin casă.
Cu ajutorul prizei electrice sun posibile multe lucruri. Unele mai banale, alte mai cruciale. Dar în final se dovedește a fi o investiție care și-a meritat banii din plin.
Dacă te interesează o priză inteligentă poți găsi câteva modele pe Casa-Smart sunt sigur că vei găsi ceva pe placul tău.

, ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: