Sfârșitul anului școlar 2016-2017

Sfârșitul anului școlar 2016-2017

Iată că a venit și momentul mult așteptat: vara anului 2017. Pentru mulți dintre noi este un prilej de bucurie deoarece avem liber de la școală timp de trei luni. Pentru unii însă apare o umbră de întristare deoarece se vor despărți de doamna învățătoare în clasa a patra. Însă pentru cei de a opta lucrurile se schimbă puțin, ei se despart pentru mult timp de doamna dirigintă și de profesorii pe care i-au avut timp de patru ani.

Chiar dacă elevii au supărat profesorii uneori nu se gândește nimeni la asta toată lumea privește cu mândrie (și tristețe) absolvenții clasei a VIII-a. Profesorii de fiecare dată iartă greșelile elevilor încurajându-i să meargă înainte învățând din greșeli.

Profesorii și dirigintele oferă mici premii și diplome care să stimuleze elevii să învețe. Aceștia datorită premiilor doresc să se întoarcă la școală după vacanță. În clasa a VIII-a lucrurile se inversează elevii oferă flori și invitații la banchet pentru a recompensa profesorii pentru sprijinul și răbdarea lor.

Elevii de a VIII-a vor trece anul următor la o noua etapă: liceul. Acesta se va dovedi a fi o noua provocare. Nu toată lumea se acomodează cu liceul dar cu timpul se vor obișnui.

Succes celor care vor trece la toamnă în clasa a IX-a!


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: