Sistem de securitate pentru casă – Protejează-te de intruși


Casa este unul din locurile importate dacă nu cel mai important. De aceea trebuie să ne asigurăm că acest loc este bine îngrijit și protejat. Unele persoane persoane nu au luat în serios faptul că trebuie să își protejeze bine casa și au regretat mai târziu. Un sistem de securitate pentru casă poate fi foarte util în diferite situații. Uneori poate fi exact ce e nevoie pentru a face treaba cum trebuie. Hai să luăm 2 scenarii diferite.

Scenariul 1

Ești la lucru și lucrezi la proiectul acela mult amânat. Deodată primești un apel de la vecinul tău. Știind că nu te sună prea des, răspunzi. Acesta îți spune că ai un geam spart și că ușa din spate e deschisă. Deodată te gândești că este posibil ca sa fi intrat un hoț în casă. Te grăbești repede acasă dar pe drum te gândești că ar fi fost mai bine dacă ai fi avut măcar o un senzor pus pe undeva sau o cameră video.
Ajungi acasă și vezi că îți lipsesc banii pe care îi aveai bine puși și câteva obiecte de valoare. Ai chemat poliția, dar pentru că nu au suficiente probe nu prea au ce să facă. Trece o vreme bună și tot nu ai rezultate de la investigația lor.

Scenariul 2

Ești la lucru și ești pe punctul să termini proiectul la care lucrezi de 2 săptămâni. deodată sună telefonul. Se pare că unul din senzori a prins semnal. Cineva tocmai ți-a intrat în casă. te uiți pe camera video și vezi că e chiar vecinul acela tăcut de la 2 străzi distanță. Imediat chemi poliția. Ei sunt deja acolo și tu ajungi după ei. vecinul tău deja a plecat cu banii din casă.
Acum știi unde stă așa că le spui totul polițiștilor. Aceștia după ce au aruncat o privire pe înregistrarea de pe cameră îți dau dreptate. După o zi ți-ai recuperat banii și alte câteva obiecte furate. În capul tău mulțumești acelui sistem de securitate pentru casă pentru că te-a salvat de la o pierdere financiară.
Dacă ești interesat de camere video de supraveghere și senzori poți găsi pe Casa-Smart
Articol scris de Timo și Fotografie creată de PhotoMIX Ltd., de la Pexels


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: