Telefoane bune pentru fotografii – Mai ceva ca un D-SLR


Telefoanele inteligente din ziua de azi nu sunt făcute doar pentru a suna pe cineva sau pentru a trimite un mesaj. Ele servesc mult mai multor scopuri. Poți să folosești telefonul ca o ”hartă”, poți face cumpărături cu el, poți face poze și îl poți folosi ca o metodă de a te distra în timpul liber. Dar există persoane care pur și simplu sunt pasionate de fotografie. Așa că au nevoie de un telefon cu o cameră bună mereu aproape de ei. Asta doar în cazul în care nu reușesc să își aducă aparatul acolo. Așadar ce Telefoane bune pentru fotografii merită cumpărate?

1. Huawei P30 Pro

Acesta a fost și încă este unul din telefoanele cu cel mai bune camere. Are 5 camere Aurora, cea principală are 40 de Megapixeli, cea frontală are 32, Are și o cameră Ultra-Wide de 20 de Megapixeli. Și nu în ultimul rând mai are și o cameră 3D Time of Flight și o cameră periscopică de 8 Megapixeli.
Ai putea spune că ai un întreg arsenal aici. Ai cam tot ce este mai bun din ce-i mai bun. Huwawei P30 Pro a deținut recordul de primul telefon care poate face zoom până pe lună. Un record incredibil, dacă mă întrebi pe mine. Toate aceste camere cât și fotografiile făcut de alte persoane dovedesc faptul că acesta este un telefon excelent pentru fotografii.
Dacă vrei să vezi un preț pentru Huawei P30 Pro dă click aici.

2. Xiaomi Mi 10

Dacă acesta ar fi fost un clasament cu ”Telefoane bune pentru fotografii”, atunci Xiaomi Mi 10 ar fi luat locul 1. Are o cameră de 108 Megapixeli, un Tele-photo de 12 MP, un Ultra-Wide de 20 MP și un macro de 2 MP. Are și o cameră frontală de 32 de MP.
Acest telefon este destul de scump, dar și componentele sale sunt de ultimă generație. Poate face niște poze incredibil de clare și la depărtare mare. Nu este doar pentru poze, dar excelează în deosebit în acest capitol.
Dacă vrei să vezi un preț pentru Xiaomi Mi 10 dă click aici.

3. Samsung Galaxy S20 Ultra

Acest telefon este un flagship din seria lui. Are cam tot ce ți-ai putea dori. Are o cameră principală de 108 Mp, un senzor de 48 de MP cu senzor Hybrid de x10 și super zoom de x100, mai are un senzor time-of-flight și un ultra-wide de 12 MP.
Dacă vrei să vezi un preț pentru samsung Galaxy S20 Ultra dă click aici.
Toate telefoanele de mai sus sunt modele premium, așa că orice componente din telefoane sunt la fel de bine făcute. Pentru performanță mare, să poată ruleze orice joc sau aplicație.

O mențiune pentru la ”Telefoane bune pentru fotografii”

Telefoanele de mai sus sunt cele mai bune din categoria lor și au și prețurile pe care le au. În schimb eu vă mai fac o recomandare. Folosesc de ceva vreme Acest telefon și pot să spun din pozele făcute că se merită cumpărat pentru camera lui foto.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro are o cameră principală de 64 de Mega Pixeli, un Wide angle de 8 MP, o lentilă macro de 2 MP și o lentila de portret de 2 MP. Dacă vrei să afli mai multe atunci poți intra pe articolul scris de mine despre acest telefon dând click aici. Mai jos aveți niște poze model cu telefonul acesta:

This slideshow requires JavaScript.


Vă rog să țineți cont de faptul că imaginile de mai sus sunt micșorate pentru a putea fi încărcate pe site.
 

,

One response to “Telefoane bune pentru fotografii – Mai ceva ca un D-SLR”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: