Trackmania Nations Forever

Trackmania Nations Forever

Trackmania Nations Forever este probabil cel mai cunoscut joc de racing din lume. Scopul jocului este destul de simplu iar ideea principală este de a doborî propiul record pe
anumite trasee. jocul este gratuit de pe Steam.

          Traseele sunt mărginite de o balustrada peste care nu poți sări ușor care are grijă ca tu să nu poți sări de pe traseu(dar există câteva excepții). Sunt o grămadă de lucruri care te ajută la stunturi sau la sărituri cum ar fi boosterele sau rampele.

          Îți poți crea propiile trasee așa cum dorești și poți să le dai și altora să le joace. Poți crea mai multe tipuri de trasee cum ar fi PF(press forward) sau fullspeed (la care îți folosești reflexele) sau tech (unde trebuie să găsești traseul până la capăt)

Ai reușit să faci toate traseele până la capăt și te-ai plictisit? Atunci bine ai venit în lumea serverelor! Aici poți juca alături de alți jucători anumite trasee publice de asemenea cu toate tipurile de trasee. Dacă tosuși vrei să joci doar tu cu un prieten dar intră toată lumea pe acel server poți să creezi o petrecere cu traseele pe care le alegi tu și poți da acces la cine vrei tu.

De asemenea îți poți costumiza mașina sau poți alege mașina unei țări dar dacă nu ai chef să stai și să o colorezi poți downloada alte skinuri de mașini de pe internet.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: