Un oras fantastic


Aceasta poveste este inspirata dintr-un desen facut de mine

Luke era un băiat frumos silitor puțin timid și foarte inteligent. El era și foarte îndrăgit de profesori. Într-o zi un profesor i-a dus în vizită la un muzeu fantastic și ciudat. Cu toată clasa s-au oprit la un desen care părea că mișcă iar un coleg de-al lui Luke invidios pe el l-a împins. Luke a trecut prin desen ca prin un portal și și-a simțit capul învârtindu-se și apoi a căzut. După câteva minute era tot acolo. S-a ridicat și a observat că locul era neobișnuit, casele nu arătau cum trebuie iar în centru era o clădire mare care credea el ca nu e o primărie.

A intrat în prima casa , pustiu dar totul era nou apoi și-a dat seama ca era în desenul care l-a văzut ultima dată. El știa de o cale de ieșire dar pentru asta trebuia sa îl găsească pe pictorul care era prins în desen și el. A început sa îl caute peste tot fără să îl găsească. Dar în clădirea cea mare i s-a părut că a auzit un sunet. În mijloc era o voce care îi spunea să se ducă la cinema iar trăgând de o maneta se va ridica o scară care duce la o masca. Masca e o maneta, trebuie să tragă de ea iar sub mască o ușa iar în acea încăpere un om care e singur și care are o guma cu care poate șterge din desen. Din pământ au apărut 9 diamante. Guma costa 10 diamante iar al zecelea era la un balaur de sub spital. Într-un colț al secției de politie era un om care vinde pixuri iar pictorul i-a spus să cumpere un pix cu 3 frunze mov pe care le-a luat dintr-un copac. Toți copacii erau mov acolo.

Luke s-a dus, a cumpărat un pix iar când a ajuns la balaur s-a gândit cum îl va învinge. Abia atunci ș-ia dat seama că pe capac scria: „scoate-mă” iar el l-a scos și pixul s-a lungit iar pixul s-a transformat într-o sabie de bronz cu care l-a învins pe balaur aplicându-i o lovitură ușoară. Un diamant a căzut pe jos. El s-a dus la cinema și a cumpărat guma de la omul acela. S-a dus în centru la acea clădire dar acolo îl aștepta o caracatița care nu îl lăsa să intre. A învins-o și pe asta iar în centru s-a apucat să șteargă din podea. Într-o groapă era pictorul pe care l-a ajutat să iasă iar după aceea au desenat împreună un portal care a fost aprins cu guma rămasă. Au ieșit afara iar pictorul a fost recunoscut de lume era Leonardo da Vinci. Final (e o povestire inventata de mine asta nu s-a întâmplat)


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: