Vacanța de vară

A început vacanța. Din nou. Acea perioadă din an în care (majoritatea) copiilor iau o pauză de la învățat și se joacă pe afară, pe calculator, mai ies cu prietenii, vizitează locuri noi sau se apucă de un hobby.

În principiu nu e un lucru rău așa-i? ei bine hai să vedem și cealaltă parte a acestei vacanțe: plictiseala. Bun probabil că abia ai așteptat vacanța asta ca să îți întâlnești un prieten de departe sau pentru a vizita un loc mai multe zile sau chiar să încerci un joc pe calculator nou. Dar cu tot entuziasmul acesta vine după un timp și plictiseala. Ai ajuns la nivel mare, deja ai stat prea multe zile acolo, ți-ai găsit alt prieten etc.

Bun, acum că tot am vorbit despre  asta ce ar fi să găsim o soluție la plictiseală, nu? Ei bine eu am găsit una: planificarea. Poate că nu sună interesant în urechile voastre dar să vă spun ce înseamnă pentru mine: „Planificarea este lucrul care mă ajută să știu ce să fac unde să fac și cand să fac un lucru azi și toată săptămâna în așa fel încât să nu mă plictisesc”. Cam lung nu? Ei bine

Cu ajutorul planificării eu nu mă plictisesc prea des așa că îți zic: planifică-ți până și vacanța ca să nu o pierzi. 😉

2 Comments

  1. Schiau Constantin 24/08/2019
    • Timotei Gavril 25/08/2019

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: